Flimmer av sommarkänslor

Något av det bästa som finns efter en lång vinter är att kunna springa ut med bara t-shirt utan att frysa. Åh. Vi bestämde oss därför för att grilla idag (bästa beslutet på länge)! Jag låter bilderna tala för sig själva istället för att försöka beskriva med ord.

Kan inte säga mer än att det börjar dra sig mot sommar!!

Drawing timeee

Gissa vem? ;);););)

"Art is the only way to run away without leaving home"

Hallå fredag - välkommen helg <3 Vår mattelärare yttrade sig idag om att det är 17 riktiga skoldagar kvar innan sommarlovet. Alla skrek då förvånat till ett jublande "VA??", inklusive jag. 17 dagar. Fatta. Nej. Omg. Va. Vad hände med tiden? 17 dagar kvar i nian, sen börjar jag gymnasiet. AÅPFMDSkls
Fick även bilden idag jag ska rita av som beställning (en söt pojke kring 1-3-årsåldern, hehe vet ej lol), och även information om att den ska göras på ett A3-papper. Hjälp. Det har jag aldrig gjort förut. ESOGHpof. Ni får allt önska mig lycka till, för hur kul är det att beställa en teckning av sitt barn och få en på något som typ liknar en förvrängd gris? Jag måste verkligen skärpa mig denna gång, och göra mitt allra allra bästa. Den måste bli perfekt. Åhåhåhåå vet inte heller vad jag ska ta för pris för den...
Vad hade ni betalat för en avancerad teckning som man lagt ner ett tiotal timmar på (om ni hade nåt) ert barn??!
Lyckades förresten fixa till en ram till denna teckning!!

Utställning på G

Nu ska jag sätta mig och bläddra bland alla mina teckningar för att bestämma vilka av dem som ska kopieras & beställas för att få ställas ut på en nyöppnad syateljé. Mweheheheh, exciting exciting!! Uppskattar något otroligt att jag får så mycket förtroende från alla möjliga håll, trots att jag "bara" är 15 år!

Military officers

Hallå på er denna strålande lördag! 15 grader och sol, det gillas. Eftersom det inte verkar komma några fler snöstormar kände jag att det var dags att köpa en vårjacka, så jag åkte in en runda till stan idag och gjorde minsann några kap! En (troligen) stentvättad, rätt tunn och episk jacka med militärtema blev det, även ett par jeans, en t-shirt och ett linne.
Samuel och jag tyckte då det var ett ypperligt tillfälle som passade finfint till att fota lite, dock med min iPhone, så världens bästa bilder blev det ju inte direkt häehhe.

HAHAHA, serious mode activated! Vad fint mitt hår blåser här, lol.

Smile, it's friday!


-

Gandalf-citat är något man inte riktigt kan sätta ord på.

So it is here

HALLOO! Jag är otroligt lättad just nu. De nationella proven i historia med 2 timmars skrivande utan paus x2 är avklarade. Fy vad gött. Nu är det bara matten och engelskan kvar, och några andra vanliga prov och inlämningar.
Våren har även anlänt på riktigt nu. Det uppskattar jag något obegripligt mycket.
Jo juste, jag tänkte förresten komma med ett tips! Om du känner att du verkligen inte orkar eller vill plugga, sätt upp något mål som du ska få göra när du är klar. Det kan vara vad som helst som du gillar och vill göra. Idag tänkte jag göra så, och som "pris" när jag är färdig ska jag lägga mig och kolla på The Hobbit. Det funkar, jag lovar. I alla fall för mig. Höhööhöh.
 
Just det, det berättade jag inte heller! I lördags var jag och några kompisar på UKM (Ung Kultur Möts) och länsfinalen i Musik Direkt! Riktigt bra och proffsig musik, jag tyckte absolut att rätt band gick vidare. Funderar även på att anmäla mig till nästa år, då man får ställa ut sin "konst" och som pris få det utställt på museum. Det hade ju varit fett!
Ni får ha det bra, njut av våren nu hörnini! Sakta men säkert går vi mot sommarlov......

Förtroende, intagning och en massa skal

Hallå alla där ute/inne! Hörni, ni vet den där känslan, när man får förtroende för att göra något? Man känner sig riktigt bra och verkligen taggad på att genomföra det så bra som möjligt. Den har jag fått två gånger på 2 veckor nu. Till sommaren kommer jag återigen jobba i en strandkiosk, som bokstavligt talat ser hemsk ut, det skulle inte förvåna mig om folk misstar det för ett dass. Därför har jag blivit erbjuden att måla om den, eftersom ägarna sett mina teckningar/målningar och antagligen tyckt de är bra. Åhåhh, jag har en massa ideér om hur den ska se ut!
Det andra är att jag fått en beställning, fastän jag inte ens annonserat ut något haha. Jag har alltså blivit tillfrågad om jag kan teckna ett porträtt - mot betalning. Och självklart antar man ju det uppdraget, att få betalt för något man älskar att göra är ju asbra!!
När vi ändå snackar konst kan jag lika gärna lägga upp en bättre bild på denna
 
En kul grej som hände idag var att vi fick reda på vilket gymnasium man preliminärt kommer in på till höst, och när jag nervöst sprättade upp brevet stod det till min lättnad att jag blivit antagen till den estetiska linjen estetik media, alltså det jag sökte. håhåhåhhhå YES!!
 
Och så en grej till! Förra veckan beställde jag några grejer från www.miniinthebox.com, en internationell hemsida där allt möjligt kan köpas. Låga priser och stort utbud, enda nackdelen är väl att frakten kan ta upp till 20 dagar om man inte väljer expressfrakt som kostar lite extra. Det som poppade upp i brevlådan igår var detta:
(ehhehe bry er inte om den dåliga kvalitén på denna bild)
Datorväska, väggklocka, förlängningssladd till iPhoneladdaren, armband och sju st iPhoneskal. Är förvånandsvärt nöjd med inköpet, och alla skalen är i mycket bra skick, så jag rekommenderar verkligen denna sida, frakten är värt att vänta på!! Nu är det fredag ännu en gång, så njut av er helg när den väl är här!
Vi höresss!
 

Nämen oj

Titta här vad som kom till världen för två dagar sen!
Fyra stycken kattungar, en grå, två svarta och en mörkgrå med inslag av orange, fick för två dagar sen se världens ljus för första gången, höll jag just på att skriva, men de är ju blinda första veckan hehehehh lol. Vi är inte riktigt enade med namnen, men Fili, Kili, Bombur och Hubert låter bäst tycker jag. Mwihihöhö. ♥

Prio 1 att invenstera i

Idag är det den 8:e april. Vet ni vad det innebär? ATT THE HOBBIT SLÄPPS PÅ DVD FKMANJGsdasdAFSokf. Jag och Samuel ska dela på pengarna och köpa den imorgon, OHYEEHHH!!
Då lovet är slut och skolan började idag fick vi förresten reda på vad vi ska ha i SO np nästa vecka; historia. Och det är bra. Nu måste jag plugga, hej!
 
OMG EDIT: MAMMA KOM HEM NU OCH HADE KÖPT DEN IHIHIHAJSIFNKSF

"All we have to decide is what to do with the time that is given to us"

Vår (eller i alla fall min höhööh) älskade trollkarl är klar!! Men bilderna blev som vanligt usla, och det är en anledning till att jag vill ha en scanner. Jaja, ni får åtminstone en överblick. Jobbigast var skägget haha. Tog mig sammanlagt minst 9 timmar (vet ej exakt eftersom jag tar pauser då och då och inte bryr mig om att ta tiden) att göra klart den, märker att det tar längre och längre tid för varje teckning!
En grej jag inte gjort förut gjorde jag på denna var att mäta bilden jag ritade av och sedan multiplicera alla mått med 1,3 cm, (eftersom jag ritade den lite större än originalet) för att få den så lik som möjligt. Hur det blev just 1,3 cm får ni fråga pappa, han hjälpte mig med detdär matematiska kruxet heheeeh.
hejdå lingonsylt är gott på fläskpannkaka

Hej hå lala

Inspirerande rubrik, jag vet.
 
Tja, godmorgon, goddag, hola, hallo osv. Denna dag ska spenderas med familj och farmor & farfar som kommer inom någon halvtimme. Vi ska nämligen äta ett försenat påskbord, och det har jag inte alls något emot hehihioöhuo.
Egentligen är påskbord mystiskt likt julbordet. Det enda som skiljer sig är typ att det inte finns någon brysselkål på påskbordet. I alla fall inte på vårt. Och att musten byter namn, det är viktigt med.
Jag har inte mycket mer roligt att säga för stunden, så här har ni några konstiga bilder på mig (och Pärlan) i olika effekter. hej på er!

Gandalf in progress

Har suttit och jobbat på ett nytt projekt hela kvällen, men nu tappade jag motivationen och orken, så det blir att jag fortsätter imorgon istället. Skägget och hatten är ju bara adfsklndgda. Hittills har jag spenderat ca 4,5 timmar på den haha.. Ett tips till er tecknare där ute är att vila ögonen från teckningen då och då. Då ser man den på ett annat sätt nästa gång, kanske något som behöver en ändring eller tvärtom. Och som sagt, när du tappar orken, lägg genast ner och fortsätt någon annan gång, då blir det mycket bättre.
Usch vad jag är trötttttt, herråååeuö

More instagrampics

Godmorgon!! Nu vågar jag faktiskt tro att våren är på väg. 2:a april liksom. Jag har vaknat av sol och fågelkvitter i flera dagar i rad nu hihihih. Vår gör mig på glatt humör. Igår trotsade jag mitt virus och cyklade en runda med Joel, åh fy vad skönt det var. Det blåste knappt någonting och det var så pass varmt att jag faktiskt knäppte upp jackan hheeh smart där Vella.
Ni får ha en bra dag! HEJSVEJS

Soppa är gott

Åh detta har varit en hetsig helg. Jag kan börja med att önska alla en sen glad påsk i alla fall!
I fredags kom mormor, morfar, moster, morbror och kusin hit för att sen på lördag fira pappas 50 fyllda år. Vi hade hyrt en lokal och över 90 pers kom. Maten som serverades var ärtsoppa, potatis- och purjolökssoppa och cowboysoppa med bröd & ost som vi själva kokat ihop. Nomnomnom.
Enligt pappa själv blev festen mycket lyckad, och det kan jag bara hålla med om. Det blev ett intervjuprogram med film, sminkning, tal, sång, presentöppning, skratt och även en och annan tår. Alltså mycket trevligt!
Igår åkte morbror och kusin, och strax ska de andra också dra sig hem. Synd bara att de bor så långt ifrån.
 
Tråkigt nog blev både jag och Joel dåliga i fredags, feber, illamående och halsont har ettrigt suttit kvar tills idag, då jag endast lider utav halsonten. Påskbordet får vänta tills senare.
Påtal om påsk, nu är det ju lov!! Ljaeksdjcbkf vad götttt!! Nu ska vi nog snart vinka av de andra, vi hörs, ta vara på ert dyrbara lov nu!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus