"All we have to decide is what to do with the time that is given to us"

Vår (eller i alla fall min höhööh) älskade trollkarl är klar!! Men bilderna blev som vanligt usla, och det är en anledning till att jag vill ha en scanner. Jaja, ni får åtminstone en överblick. Jobbigast var skägget haha. Tog mig sammanlagt minst 9 timmar (vet ej exakt eftersom jag tar pauser då och då och inte bryr mig om att ta tiden) att göra klart den, märker att det tar längre och längre tid för varje teckning!
En grej jag inte gjort förut gjorde jag på denna var att mäta bilden jag ritade av och sedan multiplicera alla mått med 1,3 cm, (eftersom jag ritade den lite större än originalet) för att få den så lik som möjligt. Hur det blev just 1,3 cm får ni fråga pappa, han hjälpte mig med detdär matematiska kruxet heheeeh.
hejdå lingonsylt är gott på fläskpannkaka


Kommentarer ✌
fezzan

Herregud säger jag bara! hatten ser ju för fasiken riktig ut ju! åh skägget, kolla på skägget! hahaha det där gjorde du riktigt bra asså!! göttmos! :D

2013-04-06 20:55:27
URL: http://feliciaanderberg.blogg.se
Anonym

ehuiewhwie dör här alltså.. Fatta så bajsigt snyggt det bleev! >.< Fattar du hur bra du är på det du gör? ÄLSKAR DEN HUEIRWEPH D:

2013-04-06 22:28:20
Emma

Från Emma, ahahah D:

2013-04-06 22:28:37
URL: http://emmizsh.blogg.se
Catta

Men hej där! Längesen jag kika in hos dig! Suger totalt på att svara på kommentarer därav anledningen att du aldrig fick ett svar på din senaste.

Måste bara säga att du är helt sjukt sjukt sjukt bra på att rita/måla/teckna (vet inte vilket det rätta ordet är) och jag är bara sååååå himla avundsjuk!

Kram! :)

2013-04-07 23:31:59
URL: http://cattalindberg.blogg.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus