Alltså nej ok.

Jag förstår inte en grej. Kaffe. Kaffe har tydligen blivit något man ska "lära sig" att dricka. När man är vuxen ska man dricka kaffe, annars vet jag inte vad. Jag har själv varit med om vuxna som säger när jag berättat att jag inte gillar kaffe "äsch, du lär dig med tiden", eller "prat, du ska få se senare!"

Men att de inte fattar?! Det finns ett fåtal maträtter/drycker som jag avskyr. Förutom blodkorv, alkohol och lutfisk ligger nog kaffe etta på den listan. Jag förstår inte hur man över huvud taget kan tycka det smakar okej? Av alla drycker jag smakat är kaffe den vidrigaste, UUSCH. Senast jag drack det (första och sista gången) var i typ tvåan, då hade vi någon kulturdag och alla fick en liten kopp och skulle smaka. Jag trodde jag skulle spy, seriöst. Och så tog jag ändå 1000 sockerbitar men nehej. Usch.

Jag förstår inte heller såna som verkligen blir beroende av det. De mår dåligt, på riktigt, om de inte får sitt kaffe. ASSÅ WHAT??? Och sen ska man tydligen lära sig att dricka det själv, bara för att... att..? Ja, varför ska man göra det egentligen? Fattar inte. En sak ska ni ha klart för er, jag kommer aldrig att börja dricka kaffe.
De enda sakerna kaffe är bra till är chokladbollar och mockatårta. That's it.
 
Jag håller mig till te, glögg, vatten, juice och mjölk.
 
//Rebellen Vella
 


Kommentarer ✌
Felicia Anderberg

åhhåhå kaffe! det gör min dag! mjölk å andra sidan bläää!! senaste gången jag skulle dricka det (var la 9år) så spydde jag (seröst!) var så jäk*a äckligt D;. nu har jag det ändast till flingor å chokladmjölk! ;))

2013-01-27 16:34:28
URL: http://feliciaanderbergs.blogg.se
Emma

Usch nej och fyamej säger man till kaffe, heh. Ja vi tycker lika när det gäller kaffe <_>

2013-01-27 20:35:45
URL: http://ratjaz.bloggplatsen.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus