THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD

Så... nu är det antagligen slut för Orlando Bloom att spela Legolas. För alltid. Tragiskt, men he will stay in my heart (and my lotr-CD:s).
De gjorde denna video som avslut och jag orkAR INTE HUR HILARIOUS HAHAHAHAH THIS IS A MUST WATCH VIDEO OK BYE.

Let's rocka grannarna out of vår by

Ja, att skaffa trumset tog ju inte alls många dagar! Samuel köpte ett (tyvärr utan cymbaler, det ska vi fixa inom kort tid) begagnat i onsdags. Och när vår bil är besiktigad, på måndag, ska vi dra till Växjö till Helges Håla (yesss höhööhö) och köpa min efterlängtade elgitarr.
Det blir fett.
Hahah det ser väldigt mesigt ut utan cymbaler, men snart blir det andra bullar!!

Lika som bär

Detta är minst sagt ett fantastiskt foto på mig och pappa.

Midsommarrrrr

Är det inte helt fantastiskt att jag lyckats låta bli att blogga på mer än en vecka? Nej. Det är det inte.
Usch vad seg jag blivit, det är väl för att jag har försökt starta sommarlovet på ett lugnt sätt. Men jag ska minsann bättra mig.
Vad har hänt senaste tiden då? Tja, jag har slutat nian, intagit ett fett sommarlov, målat klart kiosken, fyllt 16 år (igår faktiskt), njutit och ätit. Som sagt har jag mjukstartat lovet så det har inte hänt speciellt mycket. Konstigt nog har jag ändå aldrig riktigt haft tid till att skriva något inlägg. Mysko.
 
Igår på min födelsedag åkte vi in till den årliga lövmarknaden och hade det allmänt trevligt. Hittade en t-shirt med TH's album Room 483 tryckt på och tvekade inte en sekund att köpa den, moha. Träffade även Sofie och hennes kille, gick även med Max en stund innan familjen åkte hem för att käka wok och jordgubbstårta och kolla på hemmabio på kvällen. Dagen avslutades med att vi aliens vann O Music Awards för fjärde gången i rad i kategorin "Fan Army FTW", så jag somnade gott även om jag var väldigt uppe i varv. Det tär på krafterna att fangirla, det ska ni veta.....
 
Jag och Samuel har också fått för oss något; Eftersom jag fick en massa pengar i födelsedagspresent har jag nu bestämt mig för att köpa en elgitarr. Och brodern min fick den galna idén att börja spara ihop till ett trumset. Sen behöver vi bara en bas så kan vi börja jamma i magasinet!!
Såhär blev kiosken! Inom kort tid ska jag börja sommarjobba där, längtaaaar.
Jahaja, då var det midsommarafton igen. Min farbror har redan anlänt så det är nog bäst jag sliter mig ifrån datorn. Men vi hörs, ha det bra sålänge!

Nu står nedräkningen på noll

Japp. Idag får jag sommarlov. Jag slutar grundskolan. Klassen ska dock samlas ikväll vid stranden för att grilla och spela volleyboll, men sen är det schlut. Det antagligen längsta kapitlet i mitt liv har kommit till sista sidan. Nästa kapitel tar jag som det kommer, nu är det snart skolavslutning, betygsutdelning och sång, sen ska jag njuta sönder mitt sommarlov.
Moha.

(bild från igår kväll)
Förresten har jag klänning idag. För första gången på över två år, bokstavligt talat. HAHA hjälp
På återseende!! I nästa inlägg har jag slutat nian :D
 (<- med detta menas verkligen sommar)

Genialitet är 2 % inspiration och 98 % transpiration - Edison

Jag är klar!! Börjar nu inse att jag måste ta tag i beställningen innan jag fortsätter på kommande projekt, nämligen Jack Sparrow! Ikväll är det avslutningsmiddag (är ledig idag annars) med klassen, och imorgon är det skolavslutning. Sommarlov. DKmndjsfgald. Sista gången, i höst börjar jag gymnasiet. Jag vet att jag tjatat om det men åhh ni fattar inte hur konstigt det känns hahha.
OMG FÖRRESTEN. Trailern till The Desolation Of Smaug släpps imorgon klockan 19:00. Försök fixa bättre start på lovet så är ni otroligt coola.
//exalterad

Talang? Jag?

Vad är egentligen en talang? Antagligen något man fått som en slags gåva, att man föddes med något speciellt som gjort att man blivit bra på en speciell sak.
Jag uppskattar självklart när folk säger att jag har talang när det gäller teckning (eller kanske annat med), men det ligger något i det där ordet som jag tror man lätt kan misstolka. Men jag vet inte riktigt om man kan kalla mina "teckningskunskaper" en talang. Jag kallar det hellre övning.
Jag hade aldrig utvecklats så mycket som jag gjort om jag inte fortsatt rita när jag var yngre. Då hade jag fortfarande suttit som sextonåring och inte ha en blekaste aning om vad kontraster är när det gäller teckning, jag hade fortfarande ritat ögonen i pannan, näsan som ett böjt L och munnen som ett streck. Men jag fortsatte. Jag fortsatte rita, eftersom att jag tyckte det var roligt. Om jag inte tyckt det var roligt hade jag ju knappast fortsatt, och därmed inte utvecklats. För om man tycker något är intressant och kul, då vill man veta mer. Då vill man lära sig vad problemet är när man märker att något ser fel ut på teckningen.
 
När det gäller mig frågade jag alltid. Jag tyckte det var något fel på irisen. Den såg ju så ljus ut. Jag tyckte att ögonfransarna såg så stela ut, att näsan såg lång och förvrängd ut. Att läpparna var så små, och ansiktet så runt. Ofta såg jag dessa fel när jag kollade på mig själv i spegeln, eller på andra personer. Men det var inte alltid jag kunde se exakt vad som var felet. Därför frågade jag.
Jag frågade vanligtvis min pappa, antagligen för att han visste (vet) det mesta, och för att han också ritat en del när han var yngre. Och det han sa, det memorerade jag och förbättrade på nästa teckning. Och på den teckningen kanske det var något annat som såg konstigt ut, och även det ändrade jag på i nästa. Och så fortsatte det. Eller rättare sagt, fortsätter det. Jag utvecklas fortfarande, lär mig nytt och noterar flera nya grejer jag inte gjort förut, hela tiden. Jag är ju trots allt bara 15 år.
 
Jag har inte blivit som jag blev av en tillfällighet. Jag tror inte jag har en talang. I alla fall inte när det gäller teckning, för jag tror faktiskt att alla kan lära sig att rita, bara man vill, har tålamodet och tycker det är roligt. Sen kanske det ligger något extra hos konstnärer som man inte riktigt kan lära ut, utan något som bara finns där och inte går att förklara. Men det är knappast en talang, tycker jag.
Men det kanske finns något annat som gjort att jag aldrig velat sluta, fastän en del teckningar blivit kaos och groteskt fula? Kanske är det mitt tålamod som hjälpt till på traven? Jag vet inte. Jag vet bara att jag älskar att skapa med hjälp av tusentals grånyanserade streck från en blyertspenna på ett vitt papper.
 
För det är just det teckning handlar om.
 
2011 - 2013 (väntar med att visa hela Tom bara för att mwehheh)

Snart klar

Har faktiskt inte berättat att jag börjat på en teckning på Tom, men här har ni en sneak peek, snart är den fullbordad! Han har tagit mig många roliga och långa timmar :D

Hemma

Tja folks! Kom igår hem efter en riktigt härlig resa med klassen jag gått med i tio år, som jag snart aldrig helt kommer återförenas med. Känns lite mysko...
Hur som helst var de tre dagarna helt awesome, och trots att mycket av tiden spenderades i bussen gick allt väldigt fort. Timmarna flög snabbt iväg med galet snack, garv, musiklyssnande, filmtittande, tävlingar och fotografering på alla, inklusive lärarna som var med. Ehu.
Tråkigt nog hade jag inte med min kamera, därför blev alla bilderna tagna med mobilen. Som tur är hade Sofie med sin så vi fick ändå en hel del bra foton, men hon har inte skickat dom till mig än så ni får nöja er med dessa, så kan ni checka in hennes (www.soffansplace.blogg.se) där hon lagt upp ett par i bättre kvalité.

Dag 1: Går upp omänskligt tidigt för att sitta i bussen då avfärden är 04:54. Åker, åker och åker. Kör genom Danmark och tar färjan ner till Tyskland. Åker, åker och åker. Kommer äntligen fram till Lübeck och breder ut oss i hotellet. Besöker några olika sevärdheter såsom Marienkirche och Niederegger Marzipan och får sedan någon timmes fritid på stan. Äter, en antagligen läcker då jag var så förkyld att mina arma smaklökar inte orkade med att fånga upp någon smak, middag på restaurang som avslut.

Dag 2: Äter frukost på hotellet och bär sedan genast av mot det gamla koncentrationslägret Neuengamme. Innan vi kommer dit äter vi på Mc Donald's i Hamburg. Det är just då jag inser att jag faktiskt är i Hamburg. Tokio Hotel killarnas hemstad. Den konstiga känslan, att faktiskt Gustav och Georg bor där (tyvärr var de inte där just då men ändå), att de har en studio nånstans där de spelar in nya låtar till albumet, att de gått på samma vägar och gator osv, jag hade går inte att förklara så jag tänker inte heller göra det. Kan däremot säga att på vägen dit när jag såg en massa Hamburg-skyltar på vägen och hade TH-musik i mitt headset var det på gränsen att jag började böla i bussen.
Efter det mentalt jobbiga besöket på koncentrationslägret far vi direkt vidare till Danmark igen, nu till Kolding för att bosätta oss i ett trevligt vandrarhem och ha en kvälls fritid där.
Dag 3: Stiger upp tidigt och äter ljuvlig frukost på vandrarhemmet. Intar ännu en gång våra platser i bussen och drar iväg till Bakkens tivoli, en bit utanför Köpenhamn. Lätt bästa dagen, har otroligt kul, vi utnyttjar verkligen våra åkpass till fullo, och äter fantastiskt god buffé med klassen på en mysig restaurang där.
Åker allt från uppskjutet och flumeride till radiobilar och härliga berg och dalbanor. Vågar mig till och med på spökhuset, och får ännu en gång be om ursäkt för att jag nästan krossade Sofies arm under den "trevliga" åkturen.
Drar oss vid kvällstid motvilligt tillbaka till bussen för att åka hem igen. Flummar oss igenom hela tillbakaresan och kommer hem utan några större skador (haha).
 
Som ni förstår har det som sagt varit en härlig tripp med klassen som snart kommer att separeras. Håhåjaja, då är det skolavslutning tisdag nästa vecka då. Imorgon ska jag också börja måla kiosken, ska håller uppdaterade om progressen! Ha det super sålänge, buss och kran!

Off to Germany

Liseberg var fett skoj, bortsett från att det började pissregna under en timme så alla som var där blev helt dyngsura haha, det var över 2 dm vatten på en del ställen, en ambulans kom och allt var helt kaos ett tag.. Jag blev även förkyld, men det var det värt! Kom hem vid två på natten, och idag gick jag upp 03:55, härligt lol.. Men nu ni, nu drar jag och min klass till Tyskland!!! Är så exalterad, ajjdksmsnssb. Kommer hem på onsdag kväll, så ni får ha det så bra sålänge!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus