How I do an eye

how do you make gifs


Kommentarer ✌
∇Moa

sv. tackar!
Okey, samma! ska du se nå stjärna falla ikväll då? :D

2012-08-12 18:28:33
URL: http://madnessheat.blogg.se
julia

sv: tack så mkt!:D

2012-08-12 20:40:39
URL: http://jjuliees.blogg.se
∇Moa

sv. heheh! okey, inte jag! :D
men har du haft en bra dag idag? ;)

ha en fin kväll!

2012-08-12 21:21:18
URL: http://madnessheat.blogg.se
Lilly

Åh, det ser ut som Bill's öga <3

2012-08-12 21:52:13
URL: http://lillysplace.blogg.se
Julia

Sv; haha, det var rabarber paj:) okej!
Allt bra nu ikväll?
Kram

2012-08-12 22:00:35
URL: http://juliaroz.blogg.se
Lilly

Sv; FYFAN VELLA DU DÖDAR MIG ♥♥♥
VET DU ATT JAG BLIR SÅ JÄVLA GLAD/LEDSEN AV DINA FRÅGOR ATT JAG SKRIVER NER DEM.
FYFAN, OMG DE ÄNDÅ VAR SANNA :(

Jag älskar dig för att du är så jävla bra ♥

Ååååh, jag kan nästan höra dem säga det PÅ RIKTIGT. jag hör lixom deras röster i mitt huvud ♥

VAD JAG SKULLE HA GJORT?! Jag hade förmodligen stått där, med mascara som rann ner för kinderna, med helt öppen mun. Jag skulle nog bara stå där. Jag skulle vara så lycklig. Mitt liv skulle som kännas komplett, och bra.
Jag hade ringt upp dem omedelbart och sagt till var och en utav dem hur mycket jag verkligen älskar dem. Jag skulle inte kunna förklara hur mycket de betyder. Det nästan så svårt som att förklara vad vatten smakar. Det går lixom inte.. ♥

Tack Vella för att du äger ♥

2012-08-12 22:58:40
URL: http://lillysplace.blogg.se
Lilly

NU JÄVLAR SKA DU FÅ EN DRÖM AV MIG;

Du har precis bråkat med dina föräldrar, fast inte ett sånt där vanligt bråk utan ett så stort att du packar en liten resväska, drämmer igen ytterdörren och tar din moped för att bara fly därifrån. Du vill inte tillbaka. Du gör allt vad du kan för att kunna starta den rossliga motorn som inte har varit igång på ett antal år tillbaka, och lyckas tillslut. Du lägger resväskan under sitsen i en liten låda, och börjar sakta glida iväg. Du känner dig så himla arg så att du tänker inte ens på vart du kör, utan du bara gasar, och gasar allt vad du kan. Du kör in på en stig och kommer sen ut på en stor öde väg som går längs med ett jätte långt stup. Du möter inga bilar, så du kör som bara den. Du börjar nå 150 (med en moped wtf hahah) km/h och kollar snabbt bakåt för att titta om det kommer någon bil. Du hinner inte mer en blinka så kör du in i ett träd. Din moped blir helt mosad, och din hjälm flyger av i farten, och du landar med en hård duns flera meter framåt. Du ligger alldeles stilla i säkert en kvart, tills du tillslut drar en lätt hand upp till pannan och känner på det dunkande såret som blöder för fullt. Du försöker sakta ställa dig upp, men ramlar ner lika fort igen. Du ligger kvar och du ser hur mörkret börjar falla sig, och du stänger ögonen för någon minut. Då börjar du svagt höra ett par bilhjul (från en audi) som rullar på vägen som börja närma sig, och du hör en stark tvärbroms och en bildörr som trycks upp. Du hör ett par skor som går runt på grusvägen och en bekant röst som mörkt säger - Oh mein gott.
Du tar all din energi för ett försök till att kunna sätta dig upp, och viskar svagt ett -Hallå? Hjälp mig.
Då ser du en skymtande skugga och hör ett par kängor som hastigt närmar sig.
Fast du kan inte se vem det är, eftersom det är så himla mörkt ute. Du känner hur någon varm, muskulös person sätter sig på huk framför dig, och du känner en svag doft av killparfym. Han säger; - Oh god, how are you?, are you allright? oh my god, your bleeding.
Du tycker rösten låter bekant, men kan inte riktigt sätta fingret på vem det är. Han ställer sig upp och drar av sig sin tröja som han knölar ihop till en boll, och trycker den lätt mot ditt blödande sår i pannan. - Come here, i'll help you. Han drar dig tätt intill sig själv och lyfter sakta upp dig i famnen. Han bär dig ut på vägen och du börjar försiktigt försöka öppna dina ögon. Just i den stunden när du får upp ögonen, så ser du i månens ljus vem han är. Du ligger mitt i famnen på Tom Kaulitz.


OKEJ JAG VET ATT DEN BLEV VÄRSTA SEGA MEN KLOCKAN ÄR HALV 12 OCH JAG HAR SOVIT DÅLIGT DE SENASTE DYGNEN OCH JAG ÄR GANSKA TRÖTT I HJÄRNAN. och sen kan ingen utav mina drömmar slå dina. NO WAY, YOU'RE THE KING. jag älskar dig hejdå. ♥




2012-08-12 23:34:25
URL: http://lillysplace.blogg.se
Becka [fotoblogg]

WOW du är så otroligt duktig!
sv: Åh tusen tack sötast! Så glad jag blir. ♥

2012-08-13 17:23:26
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus