VÄGGGGG

HIHIH HEJ!! Sov över hos Sofie igår, längesen jag skrattat så mycket ahahah. Vi körde moppe, gjorde varma mackor, bakade cupcakes, asgarvade, åt chips (fast det var bara jag som gjorde det, fetto jao ;)) och inte minst fixade hennes blogg! Så nu är den klar, kolla in den HÄÄÄR!!
Men gissa vad som hänt när jag kom hem? Väggen som avskiljer mitt och Joels fd gemensamma rum är uppe! Mitt alldeles egna rum är snart klaaaaart, åhhåhh vad jag längtar!
Jag kanske inte gjort det helt klart för er, men just nu bor jag och Joel i magasinet (ett litet mindre hus bredvid det riktiga, rätt normalt om man bor på landet) tills våra riktiga rum är klara.. och jag har tröttnat på det för rätt längesen, vi har bott här ända sen början av sommarlovet.. :tired:
 
HAHAH JUSTE, har inte heller berättat att jag tappade min iPhone för några veckor sen, hela skärmen sprack, och laddaren har slutat funka så just nu lever jag med en rosa nokia knappmobil... MEN! Om 9 dagar anländer en sprillans ny iPhone 4 istället, mohahahaa! Sen ska jag få en ny dator också ehhehe :D
 
Nästa vecka blir det alltså att skriva på 4 uppsatser i skolan istället för att praoa, är rätt fundersam på hur jag ska hinna allt men jag försöker tänka positivt.
HA DET JÄTTEBRAA!
awesome va?! Visst är det litet, men det är bara mysigt :333
Tapeter!! Dessa kommer att vara på sneväggen och neråt + kortsidan där fönstret är, resten av rummet ska vara målat i en grå färg med nyanser av blått och rött. Har fortfarande inte bestämt vilken fondtapet jag ska ha D:


Kommentarer ✌
Alice

Supersnyggt, jättefin tapet! :D
Sv: Ja, det var jättekul!

2012-11-25 18:03:16
URL: http://lallizzlife.blogg.se
Emma

Ååååh Önskar jag också bodde på landet :c

Sv: Jomen den är ju fiiiin :33
<: () <33

2012-11-26 05:15:10
URL: http://ratjaz.bloggplatsen.se
Olivia - drömmen mot att bli fotograf

Låter som en braa helg ändå, iPhone spricker sjukt lätt.. undrar nästan om inte min spricker snart.. hoppas bara inte :(

sv: hihi, de va is kallt :D

hihih, okeyy _D
klramis♥

2012-11-26 08:13:53
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: haha jag fick mig ett gott skratt:D

2012-11-26 12:43:23
URL: http://patriciac.blogg.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus