Spring hit, vår

Ibland blir jag lite sur för att det alltid ska vara jag som blir sjuk. Och inte någon gång under en lång tid heller, utan  nu slår bacillerna till mitt stackars uttänjda immunförsvar nästan varenda vecka.
Det är lite konstigt faktiskt. När jag var mindre brukade jag aldrig bli sjuk. Men jag ska till skolan ändå, jag tänker minsann inte ge upp så lätt denna gång.
 
Idag började alltså skolan igen efter en veckas sportlov, som man tycker jag blivit hyfsad utvilad över då jag sovit bort nästan hela. Men nehej nejdå, självklart hasar man ju ändå runt som ett halvt drogat mumintroll med en grå och uttröttande dimma som vägrar försvinna över sig hela dagarna.
 
USCH. Jag gillar vintern, men jag gillar den inte alls när det faktiskt är vårens tur att träda in. Jag vill att solen, fågelkvittret, de blommande äppleträden, scillan, tulpanerna och vitsipporna ska tränga hål på denna eviga dimma som hänger över mig så jag kan känna mig sådär lätt och glad igen. Och framför allt, frisk.
 
Jag tror nog att de flesta tonåringar förstår vad jag snackar om. (okej, ni alla kanske inte är sjuka men bortsett från det.) Så, ge mig vår nu.
Tack på förhand!
 
 


Kommentarer ✌


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus