Mr. Rubrik saknas

Oj vad längesedan det var jag skrev, usch och fy på mitt ohyfsade sätt. *bang parrrohhm, smiskar mig själv*
 
ÅHH MEN HEEEJ!! Jag vet inte riktigt varför jag inte bloggat på ett tag, har antingen haft annat att tänka på, kollat på (eller läst) Sagan om Ringen, pluggat eller helt enkelt varit alldeles för lat. Jag har heller inte riktigt haft någon inspiration så det har varit lite torka uppe i skallen. Det är mycket som händer (men ändå inte) i min lilla värld just nu förstår ni.
 
Jag har nu påbörjat sista terminen i grundskolan, som ska följas med tre år på gymnasiet. Vad blir det för gymnasielinje då?! undrar ni då säkert ivrigt. Och ska sanningen fram så har jag fortfarande inte en blekaste aning. Men på onsdag ska jag till någon gymnasievägledare-tjofräs så vi får hålla tummarna på att det hjälper mig på traven.
 
Ehm, vad kan man mer berätta? De nationella proven har redan dragit igång, men det känns inte lika stort nu som det jag fasade inför i åttan. Som sagt, har börjat läsa Sagan om Ringen, är ungefär mitt i första boken just nu, håhå. På torsdag fyller min storebror 18 år som känns väldigt konstigt, men som tur är har jag fixat present och annat nödvändigt. Julen har slängts ut. Vi har börjat ha våra katter inomhus (pappa är en aning allergisk, därför har vi bara haft de ute, men nu blev det ändring på det haha). Jag har dock inte ritat något (förutom en massa kladd såklart) sen katt- och fjärilsbilden.
Ja, det var väl det som är mest intressant antar jag, och som ni ser är det inte så intressant hehehhe.
 
Håhåjaja, skönt att skriva av sig lite ibland, vi ses väl snart! Nu blir det historia och matteplugg, roligt osv :D:D:D:D
Ojojoj, två egobilder i samma inlägg, ytterst ovanligt!!
Glöm inte att följa mig på Instagram, jag är mer aktiv där än här på bloggen, haha D:
krraaauum!


Kommentarer ✌
Sofie

Jaa vet tack,det är klart när den är såååååååå fin :D<3

2013-01-15 21:34:27
URL: http://soffansplace.blogg.se/
Emma

Vella, har du hört? Bill ska göra en nya tatuering!! :33

2013-01-16 14:46:14
URL: http://ratjaz.bloggplatsen.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus