Hemma

Tja folks! Kom igår hem efter en riktigt härlig resa med klassen jag gått med i tio år, som jag snart aldrig helt kommer återförenas med. Känns lite mysko...
Hur som helst var de tre dagarna helt awesome, och trots att mycket av tiden spenderades i bussen gick allt väldigt fort. Timmarna flög snabbt iväg med galet snack, garv, musiklyssnande, filmtittande, tävlingar och fotografering på alla, inklusive lärarna som var med. Ehu.
Tråkigt nog hade jag inte med min kamera, därför blev alla bilderna tagna med mobilen. Som tur är hade Sofie med sin så vi fick ändå en hel del bra foton, men hon har inte skickat dom till mig än så ni får nöja er med dessa, så kan ni checka in hennes (www.soffansplace.blogg.se) där hon lagt upp ett par i bättre kvalité.

Dag 1: Går upp omänskligt tidigt för att sitta i bussen då avfärden är 04:54. Åker, åker och åker. Kör genom Danmark och tar färjan ner till Tyskland. Åker, åker och åker. Kommer äntligen fram till Lübeck och breder ut oss i hotellet. Besöker några olika sevärdheter såsom Marienkirche och Niederegger Marzipan och får sedan någon timmes fritid på stan. Äter, en antagligen läcker då jag var så förkyld att mina arma smaklökar inte orkade med att fånga upp någon smak, middag på restaurang som avslut.

Dag 2: Äter frukost på hotellet och bär sedan genast av mot det gamla koncentrationslägret Neuengamme. Innan vi kommer dit äter vi på Mc Donald's i Hamburg. Det är just då jag inser att jag faktiskt är i Hamburg. Tokio Hotel killarnas hemstad. Den konstiga känslan, att faktiskt Gustav och Georg bor där (tyvärr var de inte där just då men ändå), att de har en studio nånstans där de spelar in nya låtar till albumet, att de gått på samma vägar och gator osv, jag hade går inte att förklara så jag tänker inte heller göra det. Kan däremot säga att på vägen dit när jag såg en massa Hamburg-skyltar på vägen och hade TH-musik i mitt headset var det på gränsen att jag började böla i bussen.
Efter det mentalt jobbiga besöket på koncentrationslägret far vi direkt vidare till Danmark igen, nu till Kolding för att bosätta oss i ett trevligt vandrarhem och ha en kvälls fritid där.
Dag 3: Stiger upp tidigt och äter ljuvlig frukost på vandrarhemmet. Intar ännu en gång våra platser i bussen och drar iväg till Bakkens tivoli, en bit utanför Köpenhamn. Lätt bästa dagen, har otroligt kul, vi utnyttjar verkligen våra åkpass till fullo, och äter fantastiskt god buffé med klassen på en mysig restaurang där.
Åker allt från uppskjutet och flumeride till radiobilar och härliga berg och dalbanor. Vågar mig till och med på spökhuset, och får ännu en gång be om ursäkt för att jag nästan krossade Sofies arm under den "trevliga" åkturen.
Drar oss vid kvällstid motvilligt tillbaka till bussen för att åka hem igen. Flummar oss igenom hela tillbakaresan och kommer hem utan några större skador (haha).
 
Som ni förstår har det som sagt varit en härlig tripp med klassen som snart kommer att separeras. Håhåjaja, då är det skolavslutning tisdag nästa vecka då. Imorgon ska jag också börja måla kiosken, ska håller uppdaterade om progressen! Ha det super sålänge, buss och kran!


Kommentarer ✌


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus