♫♬♪ ♫♩♬

Tänk om inlärningen i skolan hade varit lika roligt som att lära sig nya grejer på gitarren. Då hade man ju längtat efter det istället för att känna "åhhh nej inte skola nu igen, åh klockan är 05:55 och jag måste upp asdfklmhirb jag orkar inte, neej vi har prov idag omg jag kommer faila så grovt, oh shit just det den där inlämningen är imorgon och jag är inte klar, sen måste jag hinna med det och det, och sen får jag inte glömma glosorna och plugga till nästa prov..." OSV OSV, varenda morgon.

 

Vilken dröm.
Ja, det jag vill få ur mig är att jag verkligen älskar att spela gitarr. Jag har spelat i endast några få månader, men lärt mig rätt mycket och vill bara spela nya grejer hela tiden. Och det är så fruktansvärt kul också! Jag köpte en gitarrbok på bokrean för några veckor sen, och så har jag ju mamma som antingen spelar piano eller gitarr konstant på sitt jobb, så hon lär mig jättemycket hiho.

Ni som (om ni inte redan spelar) kanske har lust att testa, GÖR DET!! I början är det jättesvårt med ackorden och allt, man får ont i fingrarna och blir frustrerad över att det blir fel hela tiden, men övning ger färdighet! (oj vad jag låter vuxen haha) Så kom igen, prova i alla fall, tänk om du har gitarrblod i dig? ;));;);)

Låtar jag kan:
•Hallelujah
•I'm Yours
•Heja Bamse (HAHA ohyeah)
•Nästaan hela Monsoon
Sen en massa andra melodier till låtar som jag inte vet vad de heter hähä.
Hejsvejs på er sålänge!Kommentarer ✌


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus