Vi kör igen!

Hallå kamrater!
 
Ett år har passerat sedan mitt senaste inlägg här på bloggen. Ni som troget väntat på en traumatisk anledning till denna paus blir antagligen besvikna, eftersom det inte finns någon. Sedan jag började gymnasiet kände jag helt enkelt att jag inte ville spendera så mycket tid framför datorn för att driva en blogg. Jag prioriterade annat.
 
Men nu, gott folk, har jag goda nyheter! Jag har fräschat upp mitt krypin lite här och var för en spritt språngande nystart. Dock kommer det bli annorlunda än innan då jag skrev mycket. Ni kommer knappt läsa något om min vardag, utan istället få mer utav mina favoriter; teckning och fotografi. Dessutom vet jag redan nu att uppdateringen inte kommer bli regelbunden, så det får ni stå ut med. (Om man väljer att följa mig via bloglovin' får man ett mail när jag gjort ett inlägg.)
 
Att skriva om allt som händer i mitt liv tar för mycket tid, speciellt när jag satsar hårt i skolan. Därför blir detta nu någon slags "kreativitetsblogg" där bilderna får ersätta mina ord och tala för sig själva. Huvudsyftet är egentligen att ni som läsare ska få ta del av mina tankar genom teckning och foto för att sedan själva inspireras (eller bara njuta, förhoppningsvis). Jag vill lyfta fram allas kreativa sidor och väcka ideér och tankar.
 
Självklart kommer alla mina gamla inlägg finnas kvar för er som vill ha ett gott skratt. Jag skäms inte för arkiven, så bläddra gärna runt bland kategorierna!
 
Alltså: Lite mer seriöst, mindre vardag, mer teckning och mer fotografi!
(Jag skrev lite mer seriöst)


Kommentarer ✌


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus