Some favs from this year

Bjuder på lite favoritbilder från året som snart är slut, godnatt!

adsgfdhdgdf

FATTA HUR ONT JAG HAR I RUMPAN. Ändå sitter jag i en soffa, wtf. :( Håller på att plugga islam nu men känner mig lika seg som en jäst gummiråtta. typ. aj. jag måste ställa mig upp lite, hejdå.
jag känner att detta inlägget blev väldigt intressant.

Ny dator!!

Guten morgen! Gissa vad jag fick igår som tidig julklapp? :D
Denna underbara sak! WOHOOOUU!! ASSÅ FY VAD SKÖNT! HAHA, min förra var verkligen på väg att dö. Om ni läst tidigare har ni nog sett vilka nackdelar den hade.. Men åhhhåh <33 Fortfarande några grejer kvar att fixa på den men det gör vi när jag är hemma från skolan igen. Btw, idag ska vi börja måla rummet! OMGG ÄR SÅ EXALTERAD AJFPasoKmkS, seriöst. Mitt rum kanske är klart nästa vecka?!
Haha, ha det asbra så hörs vi senare!

Bli trevligare på bussen!!

Godmorgon! För att bara göra er tisdagsmorgon liite hemskare tänkte jag dissa en sak idag! Kom tänka på att jag inte gjort något inlägg i hiss/diss-kategorin, så det är väl på tiden nu.
 
Jag har tänkt på en sak. Vi svenskar är egentligen väldigt otrevliga. Låt oss ta ett exempel på bussen.
 
1. Du går på. Tänk om busschauffören har haft en jättedålig dag, och så kommer du med världens suraste och tröttaste blick. Men hallå, busschaufförer har också känslor, du kan väl åtminstone säga hej och ge ett leende?!
 
2. Okej. Det kanske inte är så konstigt att man sätter sig på en plats där det inte sitter någon annan bredvid när det finns lediga säten för att man vill vara ensam. Men att lägga t.ex. sin väska på sätet bredvid bara för att ingen annan ska kuna sätta sig där är ju bara fööör mesigt...
 
3. Det var ifall det fanns lediga säten. Men seriöst, att ställa sig upp fastän det finns platser bredvid en annan person.. usch. Fy vad lågt säger jag bara!!1!1q1
 
Nu till en hiss istället!
 
Det är bara 4 dagar kvar tills 1 december, då vi börjar öppna våra chokladkalendrar, mumsa i oss lussekatter, glögg och pepparkakor, tända adventsljusen och sjunga med i julsångerna. Äntligen :D

Sov du lilla kise

Jag blev färdig med uppsatsen idag. Åh, dat känsla när det bara är 3 kvar nu. Nu förtjänar jag en myskväll, hoj!
hihi finaste Pärlan + photoshop. ♥♥

Chill

Asså jag vet inte varför, men sen jag hjälpte Sofie med hennes blogg har jag fått mycket mer lust att börja blogga lite oftare haaha! Sitter i uppehållsrummet i skolan just nu, jag får faktiskt börja vid nio så, don't judge! 
Denna låt.. haha fatta hur trött man blir, men jag slappnar av med. Nu ska jag fortsätta på min uppsats om fattiga & rika i Indien, vi hörs!

VÄGGGGG

HIHIH HEJ!! Sov över hos Sofie igår, längesen jag skrattat så mycket ahahah. Vi körde moppe, gjorde varma mackor, bakade cupcakes, asgarvade, åt chips (fast det var bara jag som gjorde det, fetto jao ;)) och inte minst fixade hennes blogg! Så nu är den klar, kolla in den HÄÄÄR!!
Men gissa vad som hänt när jag kom hem? Väggen som avskiljer mitt och Joels fd gemensamma rum är uppe! Mitt alldeles egna rum är snart klaaaaart, åhhåhh vad jag längtar!
Jag kanske inte gjort det helt klart för er, men just nu bor jag och Joel i magasinet (ett litet mindre hus bredvid det riktiga, rätt normalt om man bor på landet) tills våra riktiga rum är klara.. och jag har tröttnat på det för rätt längesen, vi har bott här ända sen början av sommarlovet.. :tired:
 
HAHAH JUSTE, har inte heller berättat att jag tappade min iPhone för några veckor sen, hela skärmen sprack, och laddaren har slutat funka så just nu lever jag med en rosa nokia knappmobil... MEN! Om 9 dagar anländer en sprillans ny iPhone 4 istället, mohahahaa! Sen ska jag få en ny dator också ehhehe :D
 
Nästa vecka blir det alltså att skriva på 4 uppsatser i skolan istället för att praoa, är rätt fundersam på hur jag ska hinna allt men jag försöker tänka positivt.
HA DET JÄTTEBRAA!
awesome va?! Visst är det litet, men det är bara mysigt :333
Tapeter!! Dessa kommer att vara på sneväggen och neråt + kortsidan där fönstret är, resten av rummet ska vara målat i en grå färg med nyanser av blått och rött. Har fortfarande inte bestämt vilken fondtapet jag ska ha D:

Dag 5: En teckning på en kvinna

Alltså. Egentligen är det bara pinsamt att visa upp denna... men jaja. Detta ska föreställa Jessica Alba, och jämfört med bilden jag ritade av får jag bara lust att bränna och stampa på den. HAHA :(

Vella recenserar Twilight

I helgen såg jag som sagt da Twilight Sagaaa, jag hade tänkt se bara den första men det slutade med att jag såg alla (utom den som går på bio nu då)... Jag kan ju säga att jag sett både bättre och sämre filmer. Egentligen är de rätt konstiga, och handlingen är väl lite sådär.. ja, konstig. typ. Jag hade uppskattat lite bättre slut på alla, och egentligen hade jag tänkt se New Moon (uppföljaren) efteråt, men jag ångrade mig och kollade på Letters to Juliet haha, fast den var inte heller så bra <_>
Hursomhelst kollade jag vidare under helgen and i bedömer this såhär:
 
Handling: En kul idé ändå, men enligt mig, lite konstig som sagt. Kanske för att det var för mycket fantasy.. konstigt ändå, jag som älskar fantasy! Hängde inte alltid med (men det brukar jag inte oavsett vad det är för film, så det kanske bara är jag som är trög HEHE), och det är dåligt att det knappt är någon humor över huvud taget. Det känns som om alla är arga/ledsna/rädda hela tiden...
Skådespelare: Dåliga är dom ju inte. Fast som alla säger måste jag hålla med - Kristen Stewart är ju väldigt stel när det gäller att visa känslor haha..

THE TWILIGHT SAGA FÅR 2/5 STJÄRNOR AV MIG!
Om det inte hade varit för att det var spännande hade den nog fått 1... HEHE FÖRLÅT ALLA TWILIGHT-FANS :(

Jamen. Typ. Denna veckan har varit lugn förutom att jag kände mig dålig igen i måndags så jag stannade hemma. Ska börja ta omeprazol i fyra veckor nu, och de kommande två veckorna ska 8:an och 9:an praoa, fast jag ska va kvar på skolan första veckan och ta igen allt jag missade när jag va sjuk... Ska praoa i köket på skolan där pappa jobbar, får se hur det blir! Imorn blir det lite julklappsshopping, och senare på kvällen drar jag till Sofieeeeee :3
Hade götttt!! POSS

Ojojojjo Vellaaa!!!

Hooj, sitter och skriver en inlämningsuppgift i hemkunskap om miljömärken (..på en lördsag -_-) samtidigt som jag lyssnar på denna asgrymma låt!
Jag har bestämt mig för en grej. Ikväll ska jag se på Twilight. OHH SHIET!!! På något vis har jag alltid haft något emot dessa böcker/filmer, men jag tänkte att.. jag måste ju i alla fall kolla vad det är.. HAHA, vi får se vad som händer.
Tycker ni Twilight är bra/dålig?!

alltså.. den verkar ju rätt... mesig? Man har ju hört rätt mycket negativ kritik..
HAHHA okej jag ska inte vara fördomsfull. sen har jag alltid tyckt Robert Pattison är ful HAHAHA
Ska berätta vad jag tyckte imorn (tror jag hehe)

Plugg plugg och plugg...

Hallojjj, hade utvecklingssamtal idag, och har verkligen insett nu att det är mycket jag behöver göra i skolväg efter de 6 veckorna som sjuk. Såååå nu tänker jag satsa på skolan och därför kommer bloggen knappt uppdateras. Skolan är prio 1 liksom.. MEN! Jag är aktiv på instagram, glöm mig inte där!
puss, hade bra!
gjorde denna igår förresten :3

Grattis pappa ♥

Har varit i Göteborg hela helgen pga. min mosters födelsedag, därav ingen uppdatering, ursäktaaar för det! Kom hem för nån inte så lång tid sen efter 5 timmar spenderat i bilen.. så nu har jag typ världens överskottsenergi haha D:
Resten av denna kväll har jag kollat fondväggar till mitt rum! Det är faktiskt inte långt kvar tills jag kan flytta in, hHIHIHI!!! :D men jag har typ värsta ångest för vad jag ska ha för fondvägg uhuhh.... Några av dessa fastnade jag för;
Hade tänkt ha rätt mörkt lila vid sängen och snetaket vid, och nån ljus färg resten av rummet.. får se, måste välja färg nästa vecka, aaarhhhrhjfgs

Idag är det ju Fars dag, och det har inte hunnit bli så mycket firande eftersom vi bara suttit i bilen menmen.
Min pappa betyder sjukt mycket för mig, vi har nånting speciellt som jag tror inte många har. Även om han snart är 50 år känns det ibland som min bästa vän, som jag kan vara fjantig för, jag kan gråta inför honom eller skrika av ilska åt honom, trots att jag själv är 15. Han förstår mig som en äkta vän, och jag vet att han alltid finns där, oavsett om det är en matteläxa eller andra problem som gäller. Han är min största förebild, så tack pappa, tack, jag älskar dig. ♥

lite såhär old pics.. hiihi

Favoritlåt för tillfället jao

Så tung. Så episk musik. Ändå så fin lyrics. Jag beordrar er till en sak. LYSSNA!!!
HAHA jag har väldigt konstig musiksmak, ja. Några bland mina favoritartister är Elton John, Mariah Carey, Whitney Houston, Jay Graydon, Ole Börud, Olly Murs ibland och Regina Spektor. Som ni säkert märkt gillar jag även Dead By April och Sabaton.
Men Tokio Hotel kommer alltid att ligga etta. ♥
Nåå, vad lyssnar ni på då?! Har ni lika konstig och varierad smak som jag? :O

It's growinnng

Har låtit mitt hår växa ett tag nu, och det ger resultat juu hohooh :D sdfonfsf på lockarna för att de gör det så att det ser mycket kortare ut, på denna bilden är håret blött hah..
Nu ska jag sätta mig och påbörja en ny teckning påååå... en amerikansk skådespelerska, gissa vem!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus