Midsommarrrrr

Är det inte helt fantastiskt att jag lyckats låta bli att blogga på mer än en vecka? Nej. Det är det inte.
Usch vad seg jag blivit, det är väl för att jag har försökt starta sommarlovet på ett lugnt sätt. Men jag ska minsann bättra mig.
Vad har hänt senaste tiden då? Tja, jag har slutat nian, intagit ett fett sommarlov, målat klart kiosken, fyllt 16 år (igår faktiskt), njutit och ätit. Som sagt har jag mjukstartat lovet så det har inte hänt speciellt mycket. Konstigt nog har jag ändå aldrig riktigt haft tid till att skriva något inlägg. Mysko.
 
Igår på min födelsedag åkte vi in till den årliga lövmarknaden och hade det allmänt trevligt. Hittade en t-shirt med TH's album Room 483 tryckt på och tvekade inte en sekund att köpa den, moha. Träffade även Sofie och hennes kille, gick även med Max en stund innan familjen åkte hem för att käka wok och jordgubbstårta och kolla på hemmabio på kvällen. Dagen avslutades med att vi aliens vann O Music Awards för fjärde gången i rad i kategorin "Fan Army FTW", så jag somnade gott även om jag var väldigt uppe i varv. Det tär på krafterna att fangirla, det ska ni veta.....
 
Jag och Samuel har också fått för oss något; Eftersom jag fick en massa pengar i födelsedagspresent har jag nu bestämt mig för att köpa en elgitarr. Och brodern min fick den galna idén att börja spara ihop till ett trumset. Sen behöver vi bara en bas så kan vi börja jamma i magasinet!!
Såhär blev kiosken! Inom kort tid ska jag börja sommarjobba där, längtaaaar.
Jahaja, då var det midsommarafton igen. Min farbror har redan anlänt så det är nog bäst jag sliter mig ifrån datorn. Men vi hörs, ha det bra sålänge!


Kommentarer ✌
Alice

Grattis i efterskott! :)

2013-06-22 18:18:59
URL: http://lallizzlife.blogg.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus