Power Ranger Power Aktiviert!!

Då är det dags för MTV's Musical March Madness 2013, och det innebär såklart att det är dags för oss aliens att visa vad vi går för - ännu en gång! Finalen är 8:e april sooo... IT'S TIME TO VOTEEEEEEEEE!!!
Detta är den första videon på alla fyra grabbarna tillsammans på flera år. Ja. Vad mer kan jag säga än APÅOSFMJASFMJOASLPFKMASDGDJFIKJMDSOIFSAKMFÖAÄS_FMKJIASÄOKMJFASÄjkaDLSAMDKLAMfn nkmjdii4390iqt3faqpwekmaeödFIKMJSDÄFKAS,a.fddadoöföjadoäaipdf0eomtgomgomggmdlgmdldgomgomgPWFKEFLÖFDLFSÖGPSKPFPGO
RÖSTA HÄR!


Kommentarer ✌
Olivia - drömmen mot att bli fotograf

Ohherreminjesusgudamagashhh! Gud vad de har förändrats sedan jag vara värsta TH fanet. Shiit Tom är ju snygggg och deras accent, die hard. jupp!

sv. haha, alltså jag har typ aldrig varit vig förutom det sista året nu. Har överlånga ben så det är typ omöjligt att jag ens har blivit så vig som jag är idag, min danslärare tyckte det var omöjligt för mig, men jag lyckas ju iaf ;)))

Jag har Np i kemi imon, heja oss! Vi ger lyckosparkar till varandra, lycka tilll!!
pusss o kram skumbanan ♥♥

2013-03-18 20:48:53
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Emmy

sv;
HAHA neeejnejnej! Inte helt galen är jag inte :O Simmar i simhallen förstås, simträningar och även bad med skolan de senaste två veckorna!

Åh nu har ju jag faktiskt kommit över detdär som hände HELT :) Okej det var mer än en månad sen det hände, som var jobbigt och ytterligare än sen det första dåliga hände! Japp. Yeaahhhh.

Menar't! Nu börjar ju skolverket med nationella i SO också... Himla skumt dethär med nya skolprov och terminer :)

2013-03-18 21:29:16
URL: http://eeemmylam.blogg.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus