Håhå

Nu har jag också gått och blivit ett Sagan om Ringen-freak. Fattar inte varför jag inte har sett filmerna innan, men ae, fy vad bra dom äääär, har ni sett dom? Jag och Samuel ska se sista delen av Konungens Återkomst ikväll, längtar så efter att se hur allt slutar, akmmvs.
Vi såg ju The Hobbit för några dagar sen också, och jag kan bara säga att om du funderar på att gå på den, GÖR DET! Den är sjukt bra och välgjord, speciellt i 3D då den är filmad för det. Jag vill lätt gå igen haha, den kommer ju inte ut på DVD förrän på jättelänge.
Jag satte mig och påbörjade en teckning på Peregrin Took/Pippin (spelad av Billy Boyd) ikväll, men den blev inte bra alls :( Har kommit å tänka på en sak med, han är jättesöt med ju! hiihihi, lite sådär gulligt musansikite åhåhååh.
'
Ni kan väl få se en liten del av den ofärdiga teckningen - le ögon.
Juste!! Påtal om teckning, jag har beställt en massa nytt material som kommer nån gång nästa vecka! :D:D
Ska ut och ta lite frisk luft nu, farväl!
 
..visste ni förresten att Orlando Bloom har dyslexi?

Teckna hår

Det krävs riktigt mycket tålamod att rita hår. Speciellt när man ska ha såna här L'Oréal-reklamhårbilder haha. Streck för streck för streck för streck. Man kan hålla på i evigheter.
Ska man rita kanske mer "vanligt" bör man fokusera på större områden än massa små strån.

Dessa bilder är usla. Ursäktar.

börja med de mörkaste områden, låt de ljusaste vara som de är.
Sen vessar du bara pennan, sätter dig bekvämt och gör skitmånga streck. :D
Kom ihåg: Du kan aldrig bli bättre om du inte övar!

Min julklapp till Sofie

..blev en teckning pga fantasibrist när det gäller paket ehhehe. Detta ska alltså föreställa hennes mamma och hon själv.
Hoppas ni hade en fett bra julafton! Det hade jag i alla fall mohah, fick bl.a ett par converse (av Sofie hiheih), 800 kr och olika body butters. (AHAHA KROPPSSMÖR TREVLIGT) Ska få lite sena julklappar av mamma, min farbror och mormor & morfar höhöh. Vad bra vi har det egentligen. Gött.
Och idaag ska vi på The Hobbit i 3D ohyeehah!! Men först blir det grötlunch :D
kram!
Gårdagens julbord som kommer räcka i någon vecka till hahha nomnonom.

Glädje

Alltså, varför är vi ledsna egentligen?
Världen är inte bara grym och ond. Den är fin med. Speciellt på julen. Tiden då glädje blandas ihop med allt som har med julen att göra.... äsch, orka vara filosofisk nu.
GOD JUL VÄNNER!!! Jag hoppas innerligt att ni får en underbar julafton med vänner, familj, släkt, god mat och trevliga presenter!
Själv firar man den med mamma, pappa, bröder, två kusiner, min moster och farmor och farfar. Mormor och morfar kommer den 26:e.
HIOHUIHOIJASFB det här blir så kul!!!! Och gott med ett fett julbord som pappa förbereder. heheeheh.
Mycket vacker bild må jag säga! HAHAHAH Det är karamellfärg i tallriken, INTE blod.
Än en gång;
GOD JUL!!!!

Welcome, Christmas!

Igår kände man den. Julstämningen.
Man kände att julen är här.
Konstigt egentligen, jag brukar känna av den mycket tidigare än 21:e december, det går för fort!! Menmen. Jag och min snart artonåriga bror (shit pommes, hur kan han va så gammal?!) åkte igår in till stan för att handla julklappar. Men jag har ett problem - jag har inte hittat ett skit till min lillebror. saomlfsf.
Till de andra fick vi tag på något, senare slog vi oss ner på subway med några andra kompisar. Väl hemma bakade jag, mamma och Joel pepparkakor, och inte långt därefter satte vi upp och pyntade vår mikket vakkra gran. Snön var vääldigt trevlig med. Och så hade vi på hög julmusik.
Det blir nog en mysig jul ändå.
Vi får se!
KRAM ♥

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOUUUU

Idag var sista skoldagen för i år. Sista höstterminen för mig i grundskolan. För alltid.
Jag har fått mina betyg, sex A:n, sju B:n, ett E, tre C. (hihihih)
Jag och min lillebror får ibland roliga impulser.
I detta fallet gjorde vi en musikvideo.
Titta och njut! (både av filmen och att det snart är jul! 

thankful

Förlåt att jag inte uppdaterat på länge, det har hänt mycket. Typ. Blir så glad när jag ser att statistiken håller sig uppe ändå!
 
Hej! Hola! Hallo! Salut! 你好! Jaa ni, vad ska vi börja med?
 
För det första - Jag bor inte i magasinet längre.

Efter ett halvår med insekter i rummet, vinden vinande genom fönstret, ett fasligt springande i kylan mellan hus och tillbaka vid toalettbesök, duschning, mat och annat och massa längtansgnäll har jag nu äntligen fått ett eget rum. Och ni anar inte hur det känns. Jag och min lillebror har delat rum i flera år tillbaka, och nu har jag ett eget. Som är alldeles mitt.
Haha just nu har jag bara en säng... Blir skönt med lite fler möbler sen^^ Nästa sommar ska det vara tapeter vid fönstret med, men det är några saker som ska fixas först.
 
För det andra - Betyg.
 
Jag trodde att jag skulle sänka mig i en massa ämnen nu när jag varit sjuk i sex veckor utan att knappt plugga över huvud taget, och det är väl inte så konstigt att jag oroade mig. Men som sagt, jag tog en vecka av praon och stannade i skolan och gjorde klart fyra uppsatser och andra småuppgifter.
Denna vecka har vi haft betygssnack i de flesta ämnena. Jag kan dela med mig av några av mina betyg.
 
Svenska - A
Bild - A
Hemkunskap - A
Historia - A
Geografi - A
Engelska - B
Teknik - B
Biologi - B
Kemi - B
Fysik (eller var det kemi haha) - B
Musik - B
 
aäödkmnasknfaslfc. ni fattar ej hur stolt/glad/lättad jag är. För jag har ändå kämpat och ställt höga krav på mig själv. Därför är det så skönt med bekräftelse ibland - jag har t.o.m höjt mig i en del! Har fortfarande inte fått reda på en del betyg i vissa ämnen, men det är snart julavslutning ju HIHIHIHJO.
 
För det tredje - Jag har börjat spela gitarr.
 
Med detta menas inte att jag börjat gå någon kurs eller så. Det började i onsdags, två dagar sen. Jag fick en musikläxa som innefattade att jag skulle lära mig en låt med bara fyra olika ackord.
Min mamma är i princip musikpedagog, hon är körledare, håller i barnmusik och sjunger/spelar själv. Hennes jobb består av musik, därmed väldigt mycket gitarr.
Såklart hjälpte hon mig med ackorden, och det slutade med att vi satt och spelade Jingle Bells, I Will Always Love You och Hallelujah.
Idag, två dagar senare, kan jag hela Hallelujah utantill.
Jag har insett att jag älskar att spela gitarr. Det blir nog en ny hobby, epic!
BRB MÅSTE PÅ TOA, AKUT!!
så, tbx
HAHAHA jag kan aldrig vara seriös.
Men jag är verkligen så glad. Och sjukt tacksam. Jag vill bara dra ur massa "glädjepulver" ur mig och kasta på er, så ni också får känna som jag gör.
Imorn blir det julklappsshopping med Sofie, sen ska vi tydligen till några bekanta men det blir säkert trevligt.
VI HÖRS!! ♥♥♥
ps. nästa inlägg kan bli mycket roligt/sevärt, glöm inte att checka in bloggen då!!

Riktigt bra!

 

Ajfåun fyra check

HOIHIA HEJ! Jag fick min iPhone 4 i förrgår kväll faktiskt hohoho! Jag älskar den, hur skönt som helst att slippa nokian där det tar flera år att skriva sms haha.
MITT SKAL<333 Hahaa förlåt för typ bara lol cambilder på mig, men jag är så lat och orkar inte hämta kameran i magasinet, jag sitter i köket just nu. Påtal om det!! Mitt rum är troligen klart nästa vecka KSADMFACSAFM :D:D:D:D
Jag åkte in till skolan igår efter praon och gjorde ett historiaprov om 1:a världskriget och ryska revolutionen, det kändes jättebra! Imorn är sista dagen på praon också, så sköönt! Mina händer blev helt torra för att jag diskat så mycket hahaha. Snart jullov, håll ut kära vänner!
kraaam

Dag 6: Teckningen jag är mest nöjd med

Jag har tidigare berättat att jag aldrig kommer att bli riktigt nöjd med en teckning, speciellt inte porträtt. Därför är nog denna (även om den inte är klar) en av mina klara favoriter:
..eftersom att jag älskar att rita ögon. Typ. Pappret ska fyllas av dom!

Första dagen på praon..

Som tidigare sagt, jag var i skolan förra veckan till skillnad från alla andra i min klass för att ta igen det jag missat när jag var sjuk. Men denna veckan är det prao, och osdfapmn. Jag vet inte hur jag ska klara detta, fatta hur trött jag är. Min pappa är lärare, så jag praoar i köket på skolan han är på.
Det bestod av hacka grönsaker, hälla upp sås åt barnen och diska. fett kul!! (känn ironin i luften) Och mina fötter värkte som in i ")#=E¤@ när jag gick hem vid 15:00.
Aja, till en positivare sak - på onsdag får jag (förhoppningsvis) min nya iPhone!! WOOHO, jag kommer att slippa denna nokia omg. Förstår ej hur jag klarat av att ha den i 2 veckor.
Håhåjaja, vi hörs!
jag är cool i samuels militäruniformer.

Hej mitt vinterlaaaand

Det finns en obeskrivlig känsla. Det är att somna in kvällen innan till höstigt regn och rusk, och sedan vakna trött och smått butter. Man gnuggar sig ur ögonen och drar upp persiennen, och framför sig ser man ett oändligt landskap, täckt av pärlvit snö.
Ja. DET SNÖAAAR OCH HAR GJORT HELA DAGEN!!!!
Fattar ni hur glad jag är?! asijkmfjns. Hoppas ni haft en asbra första advent!!

Då börjar vi med nedräkningen!

WHAT. 1 DECEMBER??!? YAYAYYAYY, 24 dagar till julafton, woop woop!
Har ni tänkt på en sak förresten? Längtan efter julen är egentligen roligare än självaste julafton. Det är allt innan, julstök som att pynta upp huset med ljus, julgran, girlanger, hyacinter, det är julbak - pepparkakor, lussekatter, knäck, ischoklad, glögg och självaste julbordet, det är att öppna sin kalender varje morgon och få njuta av en chokladbit (haha har ni också fortfarande chokladkalender? jag har :D), det är julklappshandling och inslagning, tissel och tassel bakom dörrar och julmusik som sprider sig i huset. Det är egentligen allt innan julen som är det bästa, håller ni inte med?
Åhhh. Och igår och i förrgår snöade det lite med, det la sig inte men ändå. Jag bara glädjeskrek och sprang runt bland de gnistrande små flingorna som singlade ner. Fy alltså. Vinter är bäst. ♥

ps. ska fixa en ny vinterdesign inom kort!
         

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus