Sådan bror sådan... bror

Ikväll har jag roat mig genom att locka Samuels hår och platta Joels. Det var som om de bytte frisyr, eftersom de egentligen har tvärtom, därför skrattade vi väldigt mycket.
Samuel kan liknas vid en maskulin och biffig farmor, medans Joel ser ut som en ovanligt ung raggare.

We are here for youuu

Idag har varit en väldigt musikalisk dag må jag säga. På musiklektionen spelade vi in vår egenskrivna låt, och denna kväll, som spenderats tillsammans med min ost (Sofie), flödade inspirationen så mycket att pennan rätt snabbt flög fram och en till låt skrevs.
Tyvärr glömde jag gitarren hemma, så jag har fått låna en ostämd gitarr här. Det var en utmaning för mig att stämma den, eftersom jag inte riktigt kommit så långt i min utveckling. Men rätt bra blev det ändå. Vi är riktigt proffsiga faktiskt.
Vi är attraktiva. Gitarren med för den delen, speciellt katterna på den.

♫♬♪ ♫♩♬

Tänk om inlärningen i skolan hade varit lika roligt som att lära sig nya grejer på gitarren. Då hade man ju längtat efter det istället för att känna "åhhh nej inte skola nu igen, åh klockan är 05:55 och jag måste upp asdfklmhirb jag orkar inte, neej vi har prov idag omg jag kommer faila så grovt, oh shit just det den där inlämningen är imorgon och jag är inte klar, sen måste jag hinna med det och det, och sen får jag inte glömma glosorna och plugga till nästa prov..." OSV OSV, varenda morgon.

 

Vilken dröm.
Ja, det jag vill få ur mig är att jag verkligen älskar att spela gitarr. Jag har spelat i endast några få månader, men lärt mig rätt mycket och vill bara spela nya grejer hela tiden. Och det är så fruktansvärt kul också! Jag köpte en gitarrbok på bokrean för några veckor sen, och så har jag ju mamma som antingen spelar piano eller gitarr konstant på sitt jobb, så hon lär mig jättemycket hiho.

Ni som (om ni inte redan spelar) kanske har lust att testa, GÖR DET!! I början är det jättesvårt med ackorden och allt, man får ont i fingrarna och blir frustrerad över att det blir fel hela tiden, men övning ger färdighet! (oj vad jag låter vuxen haha) Så kom igen, prova i alla fall, tänk om du har gitarrblod i dig? ;));;);)

Låtar jag kan:
•Hallelujah
•I'm Yours
•Heja Bamse (HAHA ohyeah)
•Nästaan hela Monsoon
Sen en massa andra melodier till låtar som jag inte vet vad de heter hähä.
Hejsvejs på er sålänge!


NP

Godmorgon på er alla! Ni som går i nian vet säkert att det idag är dags för np i NO. Vi har fysik (som sagt hah), och jag vill bara önska alla lycka till.
Lycka till!
gammal teckning jag inte publicerat på denna bloggen
 

Power Ranger Power Aktiviert!!

Då är det dags för MTV's Musical March Madness 2013, och det innebär såklart att det är dags för oss aliens att visa vad vi går för - ännu en gång! Finalen är 8:e april sooo... IT'S TIME TO VOTEEEEEEEEE!!!
Detta är den första videon på alla fyra grabbarna tillsammans på flera år. Ja. Vad mer kan jag säga än APÅOSFMJASFMJOASLPFKMASDGDJFIKJMDSOIFSAKMFÖAÄS_FMKJIASÄOKMJFASÄjkaDLSAMDKLAMfn nkmjdii4390iqt3faqpwekmaeödFIKMJSDÄFKAS,a.fddadoöföjadoäaipdf0eomtgomgomggmdlgmdldgomgomgPWFKEFLÖFDLFSÖGPSKPFPGO
RÖSTA HÄR!

"A red sun rises...

...blood has been spilled this night"

Väl förberedd

Jag satt och klappade Pärlans tjocka mage idag, i hopp om att kanske få känna en spark från en liten kattunge.
Det gjorde jag inte, men jag gjorde faktiskt en annan upptäckt. När jag sedan kliade henne på huvudet fick jag en stöt. Och ännu en. Och ännu en. Det episka var att jag fattade vad det berodde på: Elektroner (som finns i atomerna) från pälsen fastnar på min hand när jag gnider den mot hennes päls, och när jag sedan gör det igen vill elektronerna (som är negativt laddade) tillbaka till protonerna (som är positivt laddade), eftersom negativt och positivt dras till varandra. Alltså, när jag klappar henne igen hoppar elektronerna tillbaka, och då uppkommer det stötar. Detta kallas statisk elektricitet och med åska och blixtrar är det precis samma grej.

Och vet ni vad detta bevisar? Nej, inte att jag ska bli NO-lärare, utan att jag kanske åtminstone blir godkänd på det nationella provet i fysik som är på tisdag!!!! Beröm mig!


Closeup

Här kommer lite bättre bilder på min senaste teckning, jag gjorde om Aragorns hår lite för det blev för "utstickande" innan ehheh.

Ny design!

Hej på er mina tåliga läsare!! Nu när jag fixat till designen kommer jag nog få fram motivationen att skriva mer regelbundet, hiho. Nästa vecka efter vi haft nationella i fysik skare nog bli fart. Just nu är det fortfarande plugg som gäller. Tre prov ska klaras av på 12 dagar.....
Även om det började snöa i förrgår igen tyckte jag det var tiden att göra en lite mer glad design, men jag vill höra vad ni tycker! För blommig? För färgglad? Fin? Ful? Äcklig? Stämningsfull? osv osv.

Idag är det lördag för er som missat det! Gött gött. Hittills har inte mycket klarats av förutom den nya designen haha, men jag har planer: Baka chokladbollar med bro, försöka rita en ros och kolla på Sagan om de Två tornen, sen får vi se om det händer nåt spontant.
Jag laddade ner ett 30 dagars prov på ritprogram igår som egentligen kostar typ 1000 kr haha, så jag tog faktiskt fram ritplattan och exprimenterade lite; (obs den är ej klar)
Jag är glad idag. Det känns bra. Därför har jag lyssnat på Earth, Wind & Fire ca hela dagen.

50-årsjubel

Idag fyller världens bästa pappa 50 år!! Dagen började med presentöppning, då en iPad inkluderade (som jag nu för tillfället tagit befäl över), därefter en tripp in till stan för buffé med husmanskost, nom. Nu har vi ätit en massa godis, chips, tårta, dipp, grönsaker, läsk och blabllabla och kollat på hemmabio, först En oväntad vänskap (mycket bra film, rekommenderar!!) och nu sitter vi och glor på Skyfall. 
Så hittills har det varit väldigt trevligt!

THE G'S ARE BACKKK

ÅHHHHH jag hade ett stort fangirl-moment idag. Anledning:
Denna bild som Bill laddade upp på appen. GUSTAV OCH GEORG IS BACK ON TRACK ASÖFLOMKANSGS. Och kolla. Kolla Georg's hår. Fatta hur lång tid det kommer ta att smälta hans nya frilla, från axellångt, brunt & helt flawless som han haft sen TH's genombrott, till kort och typ svart. Men det passar honom, det gör det!! Handsome as always, dear hobbit!
Hahahhaha älskade Gustav har inte förändrats ett smack, han ser precis ut som han alltid gjort <3 Och de spelar fotbollsspel fortfarande, mwihihhih that's my boys. ♥♥

Stay focused

Jag har haft lite problem med bloggen under helgen men nu verkar allt fungera som det ska igen.
Imorgon är det måndag, ja usch jag vet. Men hörni, det är bara 26 dagar till påsklovet!! (I alla fall för mig hehe) Nu kämpar vi oss igenom dessa dagar, vi har redan kommit långt in på vårterminen (obs: jag syftar på er som går i skolan), snart är det inte långt kvar till sommarlovet heller ju!
Tumblr_mj24fafbv41qjm9bpo1_400_large

HAHAHAHAHA

Jag orkar inte mer hahahahajhiaahahaah 
Otroligt många ursäktanden för att jag knappt uppdaterar, men helt seriöst så tar skolan upp jättemycket tid, och jag lovar att jag har en ny vårdesign på G, håll ut!
Trevlig helg på er!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus