In action

Första föreställningen avklarad!! Nu återstår det bara två, en om en halvtimme och en halv sju ikväll. Under pausen ska jag, Sofie och Elin ut på stan för att käka osv, och jag orkar verkligen inte att ta av allt smink och sedan ta på det igen, så ja. Jag ska på stan som en gubbe hehhheiheehehe... Imorn ska vi också till Liseberg, och PÅ MÅNDAG ÅKER VI TILL TYSKLAND OK.
VI SES!!


And people ask me why I love these guys

 
Jag kan bokstavligt talat inte komma över denna video. Detta är så awfkfpodfpofa obeskrivligt akojdsfinfdsg gulligt att det inte existerar. Deras skratt och förvirring när de ska försöka mixa namnen är helt enkelt obetalbart. När det kommer till såna här perfekta videos har jag inte ord för att förklara hur jag känner, så det är väl ingen idé att jag försöker heller. Kan åtminstone säga att jag kollat på den oräkneligt många gånger.
Det är precis sånt här som muntrar upp mig efter en hård, lång dag. Och "muntrar upp" är bara en av alla mina flödande känslor som bubblar upp.
Tom: "Hey, I'm Bill, and this is..." *räcker Bill micen som inte reagerar och står tyst kvar*
Gustav och Georg: "Tokio Hotel!"
Dom: *Skrattar*
Jag: *Gråter, skriker, skrattar och smälter som en glass i en ugn pga överbelastade känslor*

Synnerligen ovanligt

Tjaaaaa bro's! Denna vecka har hittills endast bestått av repetition till vår musikal (Addams Family!) som äger rum på fredag. Tre föreställningar blir det, och imorgon ska vi äntligen repa i konserthuset, mixtra med myggor, kostymer och bli sminkade. Jag spelar doktor.
En manlig doktor.
Det kommer förbättras mot ett lite mer maskulint utseende imorgon. Jag ska ha backslick och mustasch + skägg. Det blir intressant.
Väldigt intressant.

Wir bleiben immer, schreiben uns in die Ewigkeit

Eftersom Sofie skaffat en systemkamera som jag tycker ska utnyttjas till fullo, stack vi idag ut i blåsten och fotograferade för våra liv. Så efter en seg paus här på bloggen får ni nu en bildbomb, enjoy!

Proud

På söndag ska Sofie (om hon blir frisk) springa ett lopp i Göteborg på en halvmil om jag minns rätt haha, och jag är jättestolt för att hon ställt upp på det. Jag är så stolt över henne över huvud taget för att hon blivit så duktig inom den atletiska kategorin, det har verkligen växt fram en kämparglöd inom min lilla ost!! Tyvärr har den där glöden ändå inte riktigt nått fram mig.. än. hehöeuh
Önskar er alla ett trevligt helg!

Awesome

 
Jag vet inte riktigt varför min musiksmak blivit som den blivit. Det var i alla fall Samuel som fick mig att tycka om denna, och jag tycker musiken är helt öadnjfs bra. Finsk dialekt asså hahah <33

Har då inget emot förändringar som dessa


Wip

Åh denna teckning tar verkligen tid..

Fresh fresh darling

HAHAHAHAHAH var bara tvungen. Detta är från när jag och en kompis gjorde cinnamon challenge. Det var ju... speciellt. Heh.
Idag har jag varit väldigt glad i princip hela tiden. Fett härligt att vara ledig i fyra dar nu, asöldngkj. Satte upp studsmattan idag, åh det är så härligt väder och åhåhå. Imorgon bär det av till Sofie, som skaffat hund, för att fixa en hel del grejer men även försöka besegra min hundskräck.
HÖRS!!

210 days left

ÅHHHH VAD JAG LÄNGTAR ♥
(Kort update om dagen: Klarade första nationella provet i matte, och fick reda på att jag fick B i NP i fysik. Firas med att sova, äta nyskördad sparris och äggröra, att gå ut i värmen och till sist titta på sagan om de två tornen. Yay.

Dropp dropp

TJAAA. Idag åkte jag och mamma äntligen till ateljén där jag ska ställa ut, och tillsammans med sömmerskan som äger den (otroligt härlig tjej) valde vi ut 8 teckningar som ska scannas in och beställas som till sist ska hängas upp där permanent! Vi bestämde även preliminärt datum då vi ska ha en extra utställning med fler teckningar och bjuda in folk osvsvsvv, NAJJJJJS! Känner att det snart är dags att ta tag i beställningen med, hehöh.
Förövrigt har det varit en otroligt vacker dag idag, jag har klippt allt (obs det är inte lite) gräs runt trädgårdslandet, och håller just nu på med att repetera inför det nationella provet i matte som är på tisdag.
Igår kände jag att det var dags att testa något annat än bara blyerts, och påbörjade denna blöta teckning, haha, ska fortsätta på den ikväll. Det tog förvånansvärt lång tid att använda färgpennor jämfört med blyerts!

Sjuk men förväntansfull

Hallå hallå på er. Fett skönt att vara ledig igår, bortsett från att jag blev sjuk. Usch och fy och blä och weaopnnfjoppffg ÅHH jag orkar inte.
Äh ok ska inte vara så negativ. Jag känner mig faktiskt bättre idag med (ett tecken på det är att jag sitter och mimar dramatiskt till My Heart Will Go On). Och det är maj ju!! En månad till sommar?!?! Och 32 dagar tills vår klass åker till Tyskland!!! WKDAJKSFNADSJPO ni anar inte hur exalterad jag är över det. Omg, fatta att jag kommer vara endast några få mil ifrån Gustav och Georg, och kanske twinsen med.. ÅHHÅÅHÅHÅ andas samma luft, atomer.. kanske till och med gå i deras fotsteg... ermahgerdftgfmhöl.
Jag återupptog förresten mitt gamla ögonprojekt för några dagar sen! Gjorde ännu ett stort, hehehee orkar inte göra så många små...
Hoppas ni har bättre hälsa än mig, vi höres!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus