Dag 4: En teckning på ett objekt

Jag gillar egentligen inte att rita objekt heh, och därför blir det inte så bra, men denna ritade jag av ett av mina nagellack i början av året^^ kvalitén blev kass, sorryy :thumbdown:
Nu ligger min sockerkaka och pöser i ugnen, den ska strax ätas medans jag myser ner mig i soffan och kollar på hemmabio, mohahh. Ha en bra tisdagskväll, vi synees!
 

Teckningsmaterial

Tjenixxen, tänkte berätta om vad för material som är bra att använda när/om du tecknarr!
 
 Pennor. Det är nog det viktigaste (haha omg you don't say vella)
Det finns konstnärspennor i olika tjocklekar. H-kategorin är hårdast, F är mellan H och B, och B-kategorin är "mjukast". När man använder en B-penna blir det svartare och större kontraster, jämför själva med en vanlig penna så får ni see. Av denna anledning använder jag bara B-kategorin, och i den finns HB, 2B-9B, 9B är alltså högst.
Hhehe jag har tappat bort min 3B-penna.. :rolleyes:
2B har jag alltid till skissen, sen oftast 5-9B till skuggning osv.
Har även alltid en stiftpenna (den längst till höger) för att markera kanterna mer. I förrgår köpte jag som sagt en ny med 9B-stift, och jag bara löööv it.♥_♥
 
 Sudd. Kanske låter lol men det är faktiskt viktigt att ha ett bra suddgummiii!!
Jag personligen föredrar och tycker att sudd utan PVC, ett speciellt plast som finns i de flesta sudd, är bäst. De suddar helt enkelt bättre, hhah.^^ Det är också bra att ha ett lite mindre sudd för att få bort småsaker.
Den blå saken är ett sudd, men det va dåligt >.<
 
 Papper. Det finns papper i olika material, och självklart ska man välja ett man tycker man ritar bekvämast på. Det är bara att prova sig på, skissblock finns säkert att köpa i nån bokhandel eller nåt annat trevligt. Det är bra att ha flera skissblock i olika storlekar, beroende på vad man ska rita.
Jag använder mig mest av det gula jgpdrj och nu börjar jag bli tröttttt
SÅ NU VET NI DET, en bra pennvässare är bra också så att inte pennspetsen förstörs.
Slängde ihop denna idag förresteen!
Juste, det är bra att kunna skriva sin autograf också ;)
baiiiii!

Mjöl challenge

asjidgkgk, jag har många gånger kollat på sånahär "cinnamon challenge" på youtube, och verkligen velat testa. För er som inte vet vad det är ska man försöka svälja en matsked kanel utan att spotta ut det, men Joel sa att han hade gjort det, och han spydde. Så vi körde med mjöl (vad heter det på engelska egentligen..?!) istället igår, och det var inte särskilt kul. Why? Jo, jag spydde. sfaioosdfclk. fattar ni HUR ÄCKLIGT DET VAR? AHHAHAH jag skratta asmycket också, men fick jätteont i halsen hahhaah usch.
Jag rekommenderar er till att INTE testa detta. Fast det var kul... ehhehheh, gör som ni vill, en kul grej om man har tråkigt ju ;)
i know, im crazyyyy, :cool:

Äntligeeeeeeen

Asså hej meine lieblings!! Jag vet att jag inte uppdaterat på typ nästan en vecka, och det får jag verkligen ursäkta er så väldigt mycket för! Men ja, skriver lite nu vad som hänt i veckan hiohe

Är helt död efter att ha spelat lasergame dagen innan, mår alltså inte alls bra och stannar hemma än en gång. Sover till halv 1.. Får tid till lasarettet för en andra gång på tisdag.
 

6:e veckan som sjuk. Åker till lasarettet för andra gången. Proverna jag tagit för någon vecka sen var negativa (alltså bra), och visade inga resultat. Tar blodtryck, ska ta tabletterna 2 gånger om dagen istället för 1. Ska även till optikern (har fortfarande inte gjort det hehe), och om några veckor göra någon ultraljudskit.
 

Släpar mig till skolan (dock lite senare, typ en timme) och mår faktiskt betydligt bättre. Åker hem innan lunch.
 
Klarar även några timmar i skolan utan någon speciell symptom. Är på gymnasiemässa, upptäcker att det finns en estetisk linje med inrikting på Bild & Formgivning, men som ligger typ 40 minuter härifrån.. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska gå, har även tankar på estetik media.
 
Är i skolan även idag! Känner att jag blir piggare och mår inte lika illa och har knappt nån magont.
 
Mår ju typ värsta bra!! Åker till stan med min älskade pappa och hittar en jacka, en tröja, 3 t-shirtar och ett par byxor till idrotten OCHH en dyr 0,9 stiftpenna som man kan ha både B, HB, H & H2-stift i (+ extra stift), en pennvässare (haha ja, men jag behövde det), ett feeett bra suddigum från Faber-Castell (finally, behövdes!!) och även ett.. asså inte en suddpenna, på kvittot står det "radérstifthållare", lol.
 
Som ni säkert märker mår jag alltså mycket bättre nu, och det är ju fett skönt!! :D Är dock lite förkyld, men VEM BRYR SIIIG?!
Ha en asbra lördagskväll allihop, AUS WIEDERSEHN!
bjuder på lite random musik från min spotify bara för att musik är bäst ;);););)
 
 
 
Justee, HA ETT FETTT BRA HÖSTLOV GUUUYYS!

Harry Stylesss

För längesen hade jag en omröstning om vilken bild av Harry jag skulle rita av, men inte förrän igår tog jag tag i det eheehhe. Men här har ni, håret tog bara sådär 100 år.
okejdå.. jag erkänner att jag slarvade lite med kläderna... :rolleyes:
Och naaaje, jag är inget fan av one direction, men det betyder inte att jag tycker dom är dåliga. Inte riktigt min stil bara ^^
Håhåjaja, helgen snart över då. Får se hur det går i skolan nästa vecka..
vi höööööres! här har ni lite mysig musik, gillar verkligen Moa Lignells nya album!

Jag har en konstig katt

Okej, jag började må illa imorse så jag kunde inte gå till skolan idag heller, så det blev ännu en dag foreveralone hemma i magasinet. Seriöst, vad hade jag gjort utan min underbara katt?! Hon gjorde så jag börja garva flera gånger, här har ni anledningarna;
HAHAHAAHHAAHHAHAHAAHHA SERIÖST ORKAR INTE D; Hon blev typ 1 meter lång när hon sträckte på sig hhahahahaahahha omg
...det var vatten i glaset.
NEJ åh, ni ser. När man varit sjuk i över en månad kan man till och med lägga en massa grejer på ens katt när den sover för att roa sig..
JUSTE, vi fick brev från sjukhuset idag om att de hade fått resultaten från proverna, så vi ska kolla det på måndag. Nej nu är det sent, gonatt på er!
 
btw, sofie (meine bästis) har skaffat blogg igen!! kolla in den genom att klicka HÄR!

Har ni tänkt på...

...att slang är ett slangord för slangord?
...att ingenting blir lättare, det är bara du som blir bättre?
...att om man har en piercing vid munnen borde ju allt man dricker rinna ut genom hålet?
...att världen hade varit sjukt tråkig om alla var likadana?
...att huvudvärk oftast känns vid pannan, då borde det ju heta pannvärk?
...att jag ska till skolan snart?
 
Bara lite funderingar såhär på morgonkvisten. Jag har faktiskt varit i skolan både i förrgår och igår hihii woow duktigt vella! Känns bra att vara tillbaka men har aldrig riktigt känt mig frisk. Alltid är det nåt, magont, illamående eller huvudvärk.. Har inte gått hela dagarna heller, igår hämtade farfar mig vid 12 och så var jag hos han och farmor en stund på eftermiddagen, mys.
håhåjaja, ITS FRAJDÄJ FRAJDÄJ GÅDDA GED DAWN ÅN FRAJDÄJ!!!
HEJDÅ, HADE BÄST. 
omg, orkade till och med ta en halv egobild igår,
beröm mig!!!
 

Gonatttt

Ska försöka gå till skolan imorn. Jag SKA. ok.
Sov sött, här har ni lite ögongodis♥

Lasarettet √

Ja, som rubriken säger, idag har jag varit på lasarettet. De två senaste gångerna har jag "bara" varit på vårdcentralen. Såå, jag tog massa prover och blodprov på some random saker (allergier och massa konstiga förkortningar som jag inte förstod mig på), och nu är det bara att vänta på resultaten. De kommande två veckorna (eftersom laktosgrejen inte funkade) ska jag ta nån tablett varje dag..
Fick ett kort från min tyskagrupp idag förresten, lyste upp min dag kan jag ju säga :3 :love:
HEJDÅ mvh sjukling

Vlog jao!

 Jag är less på att vara less, och det tar jag itu med i denna videon genom att sjunga lite.
Ha en bra lördagskväll hörni!

Dag 3: En teckning som jag tycker visar känsla

Som ni ser är jag hemskt dålig på att rita djur, det är nog min svaga sida när det gäller teckning hahahhaa.
Men jag gjorde den här när våra kattungar dog och jag var så sjukt ledsen. Deras mamma vägrade att dia dom och bara fräste och sprang iväg när vi lyfte henne till dom. Självklart försökte vi mata dom, men de var så små att de inte visste hur man åt, så de svalt ihjäl... Det var seriöst hemskt, man hörde hur de pep hjälplöst nere i källaren och det gjorde så ont i hjärtat men det fanns ju inget att göra..
Jag grät halva dan och ritade denna för att typ... jag vet inte, men aa. Själva teckningen visar kanske inte så mycket, men det finns en story bakom.

Mobilpynt och lite mer välmående

MEN HOJ!! Har inte uppdaterat eftersom jag inte haft nåt speciellt att skriva om, men vet ni? HIHO jag är mycket bättre idag!! Har inte lika ont som innan och jag är betydligt mycket piggare! hiihihiihi woho :D Kanske kan gå till skolan imon!?
Anyway, så jag bestämde mig för att piffa upp min lilla iPhone idag eftersom jag har kraften som jag inte haft senaste veckorna!! Tog faktiskt sånahär nagelstickers, så det kan jag tipsa er om ifall ni vill göra nåt kul med din täläfån.


appleloggan såg så ensam ut :(
Ignorera den feta sprickan i skärmen heeheh

Ny höstdesign

Håhå, stannade hemma idag p.ga huvudvärk, magont och lite känsla av feber, så jag bestämde mig för att typ "fräscha upp" designen lol. Så nu hoppas jag att ni får lite höstkänsla när ni kommer hit mwihihi.
Vad tycker ni? 

Regina Spektor

Har länge lyssnat på Samson, men inte förrän på senare dagar har jag fått smak för "resten" av Reginas musik. Den är faktiskt bra, annorlunda och fin :3 Just nu är nog How min favorit. 

HAHAHAH D;

I brist på annat har jag suttit och kollat igenom en massa gamla videoklipp på min dator, tills jag kom till denna. Det var när jag och Sofie sov över i hennes husbil, men det värsta är att vi laddade upp den på youtube. HAHAHHAHHAHA seriöst omg. Den har 210 visningar också.. wtf O_O
Aja hahhahahah jag tycker bara den är rolig, ni kan ju alltid kolla på denna 2 år gamla video om ni känner för det ;)

Dag 2: Teckningen som tagit längst tid

Blir nog denna jao. Håret tog ett tag och det är mycket detaljer som man kanske inte tänker på :o
Nu har jag också råkat ut för en förkyldning. pkjoesiiwadiosla orkar seriöst inte, kommer
aldrig bli frisk D;

Mår icke bra

Usch. Idag har varit en dålig dag. En av de värsta sen jag blev sjuk faktiskt, har mått jätteilla så jag drack nåt konstigt te som va skitäckligt, har haft ont i huvudet och magont igen. Och helt plötsligt börja jag få ont i halsen till på råga så jag knappt kan prata eller svälja D:
Ska väl försöka äta nåt nu, sen blire xfactorrrrr.
baibai, trevlig helg!
gammal teckning

YAY :D

WOOHO, sjukhuset ringde idag och sa att glutentestet inte hade gett resultat!! :D Shit vad skönt. Men jag skulle köra på laktosgrejen i två veckor istället för en, så jaao det är bara att köra på med det. Har fortfarande ont i magen och allt detdär andra men jag är glad att det inte var gluten iaf!
Sofie kom också och hälsade på idag mwihi :3
liebe dich <3

Dag 1: En teckning jag gjorde när jag började ta det på allvar

Har gjort en egen sånhär "teckningslista" som jag ska köra på ett tag nu, så jao vi börjar på denna;
Dessa små Gustavar (HAHA) gjorde jag 2008 (11 år), då jag insåg att jag faktiskt älskade att rita, och att det kunde bli ett bra resultat och inte bara en massa kladd. Jag hade väl knappast nån aning om vad skuggning var, men jag gillade det, fick mycket hjälp av pappa och fortsatte att utvecklas.

Dag 1: En teckning jag gjorde när jag började ta det på allvar
Dag 2: Teckningen som tagit längst tid
Dag 3: En teckning som jag tycker visar känsla
Dag 4: En teckning på ett objekt
Dag 5: En teckning på en kvinna
Dag 6: Teckningen jag är mest nöjd med
Dag 7: En teckning på ett djur
Dag 8: En teckning med mycket detaljer
Dag 9: En teckning som jag gjorde när jag var riktigt liten
Dag 10: Det jag tänker mest på när jag tecknar


Danke

Det finns saker som gör mig glad, även om jag är på dåligt humör. Det kan vara min familj, mina vänner, mat (om jag inte får ont i magen då...), Tokio Hotel, att rita eller musik.
Men ibland räcker allt inte till, och då ska ni veta att ni gör mig sjukt glad, fastän jag har varit sjuk i 3 veckor nu. Jag har legat i sängen med magont, huvudvärk och illamående, jag har varit på sjukhus två gånger och ingen vet fortfarande inte riktigt vad det är.
Idag inledde jag veckan då jag bara ska äta laktosfria produkter, men mage är ändå fortfarande konstig. Det är väl rätt klart att jag blir ledsen, men att sen öppna blogg.se och se detta:
Ni fattar nog inte riktigt hur glad jag blir. Sitter ju här och fånler i sängen där jag tillbringat det mesta av tiden de senaste veckorna
Självklart för att ni gillar det jag gör, alltså tecknar, men det är nog inte riktigt det jag blir så tacksam för. Det är mer för att jag känner mig.. typ bekräftad?
Haha, ni är så snälla, så ett stort tack till er! Godnatt <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus