Split

Detta foto är taget i en stad i södra Kroatien vid namn Split. Jag och min familj var där i en vecka i april och det var helt hänförande. Jag har aldrig befunnit mig i en sådan speciell stad. Mycket är bevarat från Antiken och Medeltiden och i vissa gränder kändes det som att man faktiskt åkt tillbaka i tiden.
 

Vi är...

Ibland slår det mig hur fantastiska vi människor är. Det finns många som anser att mänskligheten är korkad men det vägrar jag tro. Visst finns det och kommer alltid finnas dårar på vår jord, men att anse att människor i allmänhet är dumma i huvudet är egentligen desto mer dåraktigt.
 
Vi har extrema förmågor till att tänka och uppfatta saker. Vi kan minnas och vi kan välja. Vi kan gå, springa, simma, hoppa och färdas i flera hundra kilometers hastighet. Våra händer gör otroliga saker varje dag. Vi kan skriva, rita och skapa oändligt. Vi kan känna lycka, ilska och sorg och en mängd andra känslor däremellan. Vi kan skratta och gråta, skrika och viska. Vi kan sjunga, dansa och skapa musik. Vi kan hålla intelligenta konversationer med varandra. Vi inspirerar, får ideér och uppfinner. Vi kan laga mat i alla dess former och njuta av alla smaker. Vi kan lära oss, fortare än något annat.
Vi kan se, vi kan lukta, vi kan höra och vi kan känna.
Vi kan visa kärlek till varandra på ett sätt som ingen annan varelse kan.
 
Vi är fantastiska och borde vara mer tacksamma över det.

Guldmorgon i hönshuset

Utrrycket "Morgonstund har guld i mund" stämmer faktiskt ibland. Alla bilder utom den första är oredigerade.

Corn


Detta är inte roligt om man inte vet att just denna orm är en majsorm.
Denna fredliga lilla reptil är en av min lillebrors två ormar vid namn Ture, och majsen är från vår egen åker.

Början...

Såhär ser det oftast ut när jag börjar med en teckning...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus