Danke

Det finns saker som gör mig glad, även om jag är på dåligt humör. Det kan vara min familj, mina vänner, mat (om jag inte får ont i magen då...), Tokio Hotel, att rita eller musik.
Men ibland räcker allt inte till, och då ska ni veta att ni gör mig sjukt glad, fastän jag har varit sjuk i 3 veckor nu. Jag har legat i sängen med magont, huvudvärk och illamående, jag har varit på sjukhus två gånger och ingen vet fortfarande inte riktigt vad det är.
Idag inledde jag veckan då jag bara ska äta laktosfria produkter, men mage är ändå fortfarande konstig. Det är väl rätt klart att jag blir ledsen, men att sen öppna blogg.se och se detta:
Ni fattar nog inte riktigt hur glad jag blir. Sitter ju här och fånler i sängen där jag tillbringat det mesta av tiden de senaste veckorna
Självklart för att ni gillar det jag gör, alltså tecknar, men det är nog inte riktigt det jag blir så tacksam för. Det är mer för att jag känner mig.. typ bekräftad?
Haha, ni är så snälla, så ett stort tack till er! Godnatt <3


Kommentarer ✌
Alice

Sv: Åh, stackare! :( Hoppas verkligen att det blir bättre snart! Okej, har du kollat under kategorin Pyssel? Där har jag alla teckningar.:)

2012-10-02 06:30:42
URL: http://lallizzlife.blogg.se
Olivia - drömmen mot att bli fotograf

du är värd allting de där!♥ ♥

sv: haha ja de ska ja :D
Har faktiskt aldrig varit i polen innan så ska bli spännande, åker imorgon klockan 6 ;) Wäää, morgonpigg tjej eller inte... ;)
kramis♥

2012-10-02 08:16:59
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
sara ekblom

love your blog:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

2012-10-02 21:27:41
URL: http://sasso.blogg.se
Anna

Awww krya på dig bro! Jag saknar dig fett mkt, Omg din bild var fett lik Bill!!! du borde vara stolt :D keep it up bro, OCH DU SKA BLI FRISK FORT SOM FAN FÖR ATT JAG SAKNAR DIG SÅ HIMLA MKT!:love:;-(

2012-10-03 08:54:09
Emmy

sv;
HAHAHA gooott var det verkligen! Nej, jag undviker helst att döda dig ^^ Noveller var ett skolarbete, skulle inte kunna göra det helt frivilligt... Är nämligen inte så duktig på av skriva heheeee :o

High five på den, verkligen! Hahaha :D

2012-10-03 20:02:29
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Emma

Ajajaj Vella, tre veckor! :o
Vet du vad som gör mig glad? Att läsa din blogg ^w^ och när du blir frisk också :o
Hoppas förresten att det inte är nåt allvarligt <3

2012-10-06 11:02:29
URL: http://ratjaz.bloggplatsen.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus