Förtroende, intagning och en massa skal

Hallå alla där ute/inne! Hörni, ni vet den där känslan, när man får förtroende för att göra något? Man känner sig riktigt bra och verkligen taggad på att genomföra det så bra som möjligt. Den har jag fått två gånger på 2 veckor nu. Till sommaren kommer jag återigen jobba i en strandkiosk, som bokstavligt talat ser hemsk ut, det skulle inte förvåna mig om folk misstar det för ett dass. Därför har jag blivit erbjuden att måla om den, eftersom ägarna sett mina teckningar/målningar och antagligen tyckt de är bra. Åhåhh, jag har en massa ideér om hur den ska se ut!
Det andra är att jag fått en beställning, fastän jag inte ens annonserat ut något haha. Jag har alltså blivit tillfrågad om jag kan teckna ett porträtt - mot betalning. Och självklart antar man ju det uppdraget, att få betalt för något man älskar att göra är ju asbra!!
När vi ändå snackar konst kan jag lika gärna lägga upp en bättre bild på denna
 
En kul grej som hände idag var att vi fick reda på vilket gymnasium man preliminärt kommer in på till höst, och när jag nervöst sprättade upp brevet stod det till min lättnad att jag blivit antagen till den estetiska linjen estetik media, alltså det jag sökte. håhåhåhhhå YES!!
 
Och så en grej till! Förra veckan beställde jag några grejer från www.miniinthebox.com, en internationell hemsida där allt möjligt kan köpas. Låga priser och stort utbud, enda nackdelen är väl att frakten kan ta upp till 20 dagar om man inte väljer expressfrakt som kostar lite extra. Det som poppade upp i brevlådan igår var detta:
(ehhehe bry er inte om den dåliga kvalitén på denna bild)
Datorväska, väggklocka, förlängningssladd till iPhoneladdaren, armband och sju st iPhoneskal. Är förvånandsvärt nöjd med inköpet, och alla skalen är i mycket bra skick, så jag rekommenderar verkligen denna sida, frakten är värt att vänta på!! Nu är det fredag ännu en gång, så njut av er helg när den väl är här!
Vi höresss!
 


Kommentarer ✌
Alice

Åh, så många roliga nyheter, känner igen känslan! :D Grattis till jobbet och beställningen, så kul! Jättefina saker också, ska verkligen kika in på hemsidan! :)

2013-04-13 09:54:33
URL: http://lallizzlife.blogg.se
lilly

VENDELAAAAAAA KOLLA HÄR OMGGGG
2.20 - 2.40 HÖR DU GUSTAV?!?!?
STÄMMOR OCH ALLT JU OMAGASDJLJD <3

http://www.youtube.com/watch?v=kkkPcDUm2dM

2013-04-13 21:37:29
Anonym

Tror strandkiosken kommer bli mke snyggare när du målat om den. Fast iof så har jag inte sett hur den ser ut nu menmen hur du beskrev så.. c:

Ska nog gå in på sidan sen dååå. :3

2013-04-17 10:17:35
Emma

omg, seriöst. Glömmer alltid att skriva in vem jag är ._:
Emma*
emmizsh.blogg.se*
sååå. Jorden gick inte under iaf..

2013-04-17 10:18:30
URL: http://emmizsh.blogg.se


☛Vad heter du?:
☚Kom ihåg mig?

☛Din e-postadress: (bara jag som ser)


☛URL/Bloggadress: (om du har)


☛Och nu till vad du har att säga:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus